Χωρίς ναυαγοσώστη η παραλία των Βατερών

Σύμφωνα με απόφαση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, από τον Οκτώβριο του 2023, χαρακτηρίστηκαν ως πολυσύχναστες παραλίες στο νησί μας μόνο τα Τσαμάκια και αυτή της Ερεσού.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία μόνο για τις πολυσύχναστες υπάρχει υποχρέωση τοποθέτησης ναυαγοστών. Ήδη ο Δήμος Δ. Λέσβου προχωρεί στην πρόσκληψη τριών ναυαγοστών για την Ερεσό.

Το περσινό καλοκαίρι τα Βατερά “έχασαν” το σύστημα seatrac για την εύκολη πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα. Φέτος “χάνουν” και τον ναυαγοσώστη.

Για να αυτοσαρκαστούμε λίγο: santavateradenexei!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Χωρίς ναυαγοσώστη η παραλία των Βατερών

  1. Ο/Η ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ λέει:

    Η ενέργεια του Δήμου ήταν ότι επιδίωκε τον αποχαρακτηρισμό της παραλίας από πολυσύχναστη με σκοπό να μειωθούν οι υποχρεώσεις απέναντι της.
    Το διοικητικό συμβούλιο της Βρισας πρέπει έστω και τώρα να αντιδράσει εγγράφως προς την κεντρική διοίκηση του δήμου Δυτικής Λέσβου

  2. Ο/Η ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ λέει:

    “Στων Βατερών την…ολόμαυρη ράχη
    περπατώντας η Δόξα μονάχη
    μελετά τα λαμπρά παλκάρια”
    (επιχειρηματίες, επαγγελματίες και άλλους ενδιαφερόμενους (;) για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής Βρίσας -Βατερών, που έχουν βάλει την πρόοδο του τόπου μας…στον ” αυτόματο πιλότο” και περιμένουν να πέσει η πίτα από τον ουρανό….)
    – Εκτός από σένα, Στρατή( και Δ.Σ Βιβλιοθήκης) και τον Σταμογιώργο ( και Δ.Σ.του Συλ. Βρίσας) ενδιαφέρθηκε κανείς για τους ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ και την εγκατάσταση SEATRAC ( πρόσβασης των ΑΜΕΑ στην θάλασσα);
    Και ζητώ συγγνώμην, εάν υπήρξε καμιά ομαδική παράσταση προς την Δημοτική Αρχή Δ. Λέσβου ή καμιά λαϊκή διαμαρτυρία στους Άρχοντες της Περιφέρειας και δεν το έμαθα.

    • Ο/Η Κωστας Κωστακης Ε λέει:

      Στα τσαμακια ο Ναυαγοσωστης ειναι στην ευθυνη του ατομου που νοικιαζει τον χωρο οποτε δεν τον βαζει ο δημος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.