Ένα δημοσίευμα για την εγκατάλειψη του χωριού μας

Μπορείτε να το δείτε εδώ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Ένα δημοσίευμα για την εγκατάλειψη του χωριού μας

  1. Ο/Η Γεωργή Κατερίνα λέει:

    Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν έλεγαν οι αρχαίοι, ειδικά όταν απευθύνεσαι εις ώτα μη ακουόντων.
    Πολύ ωραία τα είπες Νίκο μου, το θέμα είναι κάποιος να μας ακούσει. Πάντως η επανάληψης μήτηρ μαθήσεως. Όσο για εμάς το πάθημα μάθημα και ο νοών νοείτω.

  2. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    Συμφωνώ απόλυτα με την Κατερίνα. Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν έλεγαν οι αρχαίοι, ειδικά όταν απευθύνεσαι εις ώτα μη ακουόντων. Διότι εδώ μόνο ώτα μη ακουόντων υπάρχουν. Α ξέχασα κάτι εκλογές έρχονται και όλοι τάζουν παντού και στους πάντες.

  3. Ο/Η Γιωργος & Μαρια Κολιοπουλου λέει:

    Οπως θα ειδατε σχετικα με την συνεντευξη του Προεδρου Νικου Γκουγκουλιου , κατοπιν απειρων εγγραφων , τηλεφωνικες διαμαρτυριες στους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ , δεν εχει αλλαξει τιποτα !!! Ειναι ευκαιρια μεσω του καναλιου που θα ερθει στο χωριο το Σαββατο στις 13.00 το μεσημερι , ολες οι διαμαρτυριες , και τα παραπονα να κατατεθουν !!!
    Ειμαστε τελειως εγκατελειμενοι , ξεχασμενοι , το κρατος αδιαφορο , και φυσικα ο Συντονιστης του επισης !!! Ειναι υποχρεωση μας να ειμαστε πολλοι εκει , για διαμαρτυρια , μεσα απο την αγανακτηση που μας πνιγει !!! Για την ΒΡΙΣΑ ολοι !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.