Για τον μουσικό κουμπαρά

Ο μουσικός κουμπαράς στηρίζει τα έξοδα της μετακίνησης του δασκάλου της μουσικής, για να μάθουν τα παιδιά σαντούρι ή μπουζούκι.

Παρότι δεν υπάρχει σχετική κουλτούρα και υπόβαθρο, είναι γεγονός παραδεκτό από όλους ότι τα παιδιά στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η Βιβλιοθήκη (μια στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και μια το καλοκαίρι) αποδίδουν εξαιρετικά. Αν και ο χρόνος του μαθήματος για κάθε παιδί κυμαίνεται μόλις στα 10-15 λεπτά τη βδομάδα. Ο δάσκαλος επομένως κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Ο μουσικός κουμπαράς εκτός από τους γονείς των παιδιών τροφοδοτείται από εθελοντικές προσφορές μελών και φίλων της Βιβλιοθήκης και της μουσικής, αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ήδη υπάρχει αδυναμία να ανταποκριθούμε στη δαπάνη αυτή. Για το λόγο αυτό καλούμε χορηγούς να ενισχύσουν τον εθελοντικό κουμπαρά και μέσω αυτού τα παιδιά του χωριού μας, ώστε να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να σταματήσουν τα μαθήματα.

Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με τη Βιβλιοθήκη για την παροχή πληρέστερης ενημέρωσης. (vivliovrisas@hotmail.gr ή 6945026813)

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για τον μουσικό κουμπαρά

  1. Ο/Η Κατερίνα Γεωργή. λέει:

    Προτείνω σε εκδηλώσεις μουσικές θεατρικές κ.τ.λ να υπάρχει ένα κουτί, ένας μικρός κουμπαράς που να συγκεντρώνει χρήματα από αυτούς που προσέρχονται. Είναι πιο εύκολο να δώσει κάποιος 5 ή 10€ από μεγάλες προσφορές , και… φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι. Όχι σαν εισιτήριο ούτε υποχρεωτικά, εθελοντικά και με δηλωμένο τον σκοπό από τους διοργανωτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.