Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες της Βιβλιοθήκης το καλοκαίρι.

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας αρχίζει τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις της την Παρασκευή 24 Μαΐου με την τελική φάση του τουρνουά σκακιού, που θα διεξαχθεί στο κοντέινερ στα Βατερά.

Θα ακολουθήσει στις 7 Ιουλίου η θεατρική παράσταση της εφηβικής ομάδας με μια Αθηναϊκή ηθογραφία σε κείμενα και σκηνοθεσία της Κατερίνας Γραγουδά.

Στις 17 Ιουλίου θα δοθεί η πρώτη θεατρική παράσταση της ομάδας των ενηλίκων με το έργο “οχτώ γυναίκες κατηγορούνται” σε σκηνοθεσία του Γιάννη Τσουκαλοχωρίτη.

Στις 4 Αυγούστου το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Βιβλιοθήκης.

Το βράδυ της ίδιας μέρας θα δοθεί η δεύτερη παράσταση της ομάδας των ενηλίκων.

Στις 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση για τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής μας και τις προοπτικές ανάδειξής τους, με εισηγητές τον ιστοριοδίφη Κωνσταντίνο Κώστα και τον Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου κ. Τριανταφυλλίδη.

Τέλος στις 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μια μουσική εκδήλωση παιδιών και νέων της περιοχής, στην οποία, εκτός απ’ τα παιδιά που μαθαίνουν σαντούρι και μπουζούκι με φροντίδα της Βιβλιοθήκης, μπορούν να πάρουν μέρος και όποιοι άλλοι επιθυμούν, αρκεί να το δηλώσουν μέχρι τέλος Ιουνίου.

Καλό καλοκαίρι στη Βρίσα και στα Βατερά

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.