Η βιβλιοθήκη ευχαριστεί

Η βιβλιοθήκη του χωριού μας ευχαριστεί τους:

1. Μανώλη Κοτσαμπάση (για μια ακόμα φορά) γιατί χωρίς αμοιβή σύνδεσε ύδρευση, αποχέτευση και απορροφητήρα στο βοηθητικό χώρο της βιβλιοθήκης και τακτοποίησε άλλες καλωδιώσεις.

2. Μαρία Γερακέλλη για την προσφορά ελληνικών και γερμανικών βιβλίων

3. Μάγια Γερακέλλη για την προσφορά  γραμματοσήμων

4. Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας για την προσφορά βιβλίων (2 χαρτόκουτα)

5. Ρεπανέλλη Ιγνάτη για την προσφορά (μέσα του Συλλόγου της Αθήνας) ακόμα μιας χαρτόκουτας βιβλίων

6. Σταυρινό Κώστα για το άλμπουμ γραμματοσήμων και το βιβλίο επισκεπτών που μας έστειλε

7. όλους όσους προθυμοποιήθηκαν να δώσουν εγκυκλοπαίδειες τις οποίες όμως δεν πήραμε επειδή είναι στο πολυτονικό σύστημα και αφενός τέτοιες έχουμε και αφετέρου ο διαθέσιμος χώρος είναι περιορισμένος.

Επιπλέον η βιβλιοθήκη ενημερώνει:

Στο χώρο της γίνονται δεκτά  παιδιά που φοιτούν τουλάχιστον στην Γ’ Δημοτικού. Για τα μικρότερα παιδιά έχει ληφθεί μέριμνα να την επισκέπτονται ομαδικά με το σχολείο τους.

Στη βιβλιοθήκη συστήθηκε μια επιτροπή για τη διαχείριση της Συλλογής γραμματοσήμων. Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τη δασκάλα Αδάμ Αργυρώ και τα παιδιά Κούτσικο Στρατή, Μπατζάκη Παναγιώτη, Ζαφειρίου Μάριο, Σαχίνι Μάριο, Γερακέλλη Μάγια και Ζαφειρίου Αίγλη.

Η ομάδα καλεί όσους έχουν διαθέσιμα γραμματόσημα να τα δώσουν και όσους δεν έχουν να …μαζεύουν από τώρα και στο εξής.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Η βιβλιοθήκη ευχαριστεί

  1. Ο/Η x λέει:

    daskale s sebome kai s ektimo kai as min milame alla 8ermi paraklisi otan anaferese gia tin biblio8iki na anaferis kai to onoma tou empneysti aytis olis tis prospa8eias kai toy doriti sinama gia na exei to xwrio mas biblio8iki ?kai as perasane xronia mexri na brei stegi i biblio8iki afou eksostrakistike apo to xwro pou eftiakse o aimnistos daskalos k tselekas ,poy toso aploxera i8ele na boi8isi gia to kalo tou xwrioumas kai agapouse idietera .giati emeis i torini to mono pou mporoume na kanoume einai na bgaloume to mati tou diplanou mas .kai ena eyxaristo gia tous dwrites tou ktiriou aytou pou stegastike epitelous i biblio8iki toy k tseleka .

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Αγαπητέ/ή φίλε/η έχεις δίκιο. Θα έχεις όμως προσέξει ότι τις περισσότερες φορές το όνομα Κ. Τσέλεκα αναφέρεται στον τίτλο της βιβλιοθήκης. Κάποιες φορές μπορεί από βιασύνη(χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία) παραλείφτηκε. Η τιμή στους δωρητές του χωριού μας τους αξίζει και πρέπει να τους αποδίδεται. Και οι δωρητές είναι αρκετοί και παλιοί και σύγχρονοι και όχι μονάχα στο χώρο της παιδείας.
      Για τη βιβλιοθήκη συγκεκριμένα οφείλω να εξηγήσω ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δέχτηκα την πρόταση των συλλόγων να αναλάβω (μαζί με άλλους) το στήσιμο και τη λειτουργία της βιβλιοθήκης ήταν να βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις να αποδοθεί τιμή με έργα (με τη λειτουργία της δηλαδή) σ’ αυτούς που την οραματίστηκαν. Και με την ευκαιρία για να αποδοθεί τιμή στους παλιότερους ευεργέτες του σχολείου μας με το να καταφέρουμε, ως τοπική κοινωνία, να τηρηθεί η επιθυμία τους και να απολαμβάνει το σχολείο τα έσοδα της περιουσίας του προσπάθησα στο έπακρο αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να βγω και κατηγορούμενος.
      Τέλος επειδή αναφέρεστε ιδιαίτερα στο Δάσκαλο Κ. Τσέλεκα επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι προσωπικά τον έχω τιμήσει πολλές φορές με διάφορους τρόπους και ως εκ τούτου την όποια παράλειψή μου να μην τη θεωρήστε ασέβεια προς τη μνήμη του και την προσφορά του.

  2. Ο/Η x λέει:

    kai na se eyxaristiso sinama gia tis prospa8eies pou kaneis mesa apo ti selida sou ,kai gia tin biblio8iki tou aimnistoy daskalou k tseleka ..soy anafero oti akribos egrapse o idios gia to biblio tou ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ Η ΒΡΙΣΑ ΛΕΣΒΟΥ οι αρχαιοι μασ προγονοι ελεγαν, κρεισσον εστι το κατα δυναμιν εισενεγκειν η το παν ελλειπειν δηλ καλυτερο ειναι οτι μπορεισ να προσφρρεισ παρα τουτο ολοτελα να λειπει .μεισ σημερα με την εννοια του παραπανω γνωμικου λεμε , μπροστα στο καθολ(ου) (δηλ στο τιποτα) καλο ειναι και τουτο (δηλ το προσφερομενο… πχ βιβλιο) ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤ. ΤΣΕΛΕΚΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.