Όπως και να την δοκιμάσεις με τη γεύση του φρεσκοβγαλμένου λαδιού είναι υπέροχη. Άλλοι την προτιμούν σκέτη, άλλοι προσθέτουν ζάχαρη και άλλοι αλάτι. Σήμερα τη γευτήκαμε με ρίγανη παρέα με λίγο τσίπουρο, που είχε την πρόνοια να φέρει στο ελαιοτριβείο ένας μερακλής.
Η μέρα βροχαριά, το μαξούλι είχε καλή απόδοση, η ποιότητα του λαδιού εξαιρετική, το τσίπουρο επίσης! Όλα καλά!
Καλά να τα γράφεις όλα αυτά τα ωραία!!! Αλλά το να βάζεις και φωτογραφίες είναι μεγάλη δοκιμασία για μας. “Φάτε μάτια ψάρια.” που λέμε.
Βέβαια ξέρω και την απάντησή σου: Αφού θέλατε να φύγετε από το χωριό, καλά να πάθετε!
Έχεις δίκιο…!!!
Προσοχη! παχαίνει…
Στην Ιταλια το λενε ” μπρουσκεττα” και ειναι πολυ δημοφιλης… ιδιαιτερα οταν αρχισουν τα πρωτα αλεσματα της χρονιας .. διαφορετικοι μακρινοι τοποι μα ιδιες ανθρωπινες συνηθειες…..
Απο την Ιταλια…. Καλα Χριστουγεννα σε ολους
Βαλια
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση και τις ευχές. Χρόνια πολλά και σε σένα.
Αχ βρε θεία… Σαν την καπιρα απο τη Μυτιλήνη δεν εχει αλλού.. Καλα Χριστούγεννα σε όλους!!!!