Πως μπορούμε να πείσουμε τους άλλους;

Εμείς ξέρουμε ότι santavateradenexei. Όπως αποδεικνύεται όμως από το παρακάτω δημοσίευμα του “Ν”, οι άλλοι, οι ξένοι δεν το ξέρουν και δεν το έχουν μάθει. Ας προβληματιστούμε σοβαρά τι πρέπει να κάνουμε για να το μάθουν όσο γίνεται περισσότεροι και σε περισσότερα μέρη ότι πράγματι santavateradenexei!

Ο βρετανικός Guardian βάλθηκε να ζεστάνει τα όνειρα των αναγνωστών του και κάνει ρεπορτάζ για τις ζεστές θάλασσες και τις καταγάλανες ακρογιαλιές στη Μεσόγειο.Από την Ελλάδα ξεχωρίζει τέσσερις παραλίες και ανάμεσά τους την παραλία της Σκάλας Ερεσού.

Σκάλα Ερεσού, Λέσβος

Τα πεντακάθαρα νερά είναι πρόκληση στη νότια ακτή της Λέσβου και υπάρχουν αρκετά σημεία που κόβουν την ανάσα.

Όμως κατά τον Guardian, η Σκάλα Ερεσού, μιαν αγκαλιά μήκους τριών χιλιομέτρων με άμμο που λαμπυρίζει καθώς τα κύματα σβήνουν στην παραλία, είναι η καλύτερη απ΄ όλες τις επιλογές.

Για να φτάσεις χρειάζεται υπομονή, αφού οι συγκοινωνίες από την Μυτιλήνη προς την Ερεσό δεν είναι οι καλύτερες, αλλά η διαδρομή από το σεληνιακό τοπίο στο δυτικό τμήμα της Λέσβου σε αποζημιώνει.

Η Ερεσός ήταν γενέτειρα της ποιήτριας Σαπφούς και μέχρι σήμερα το τουριστικό θέρετρο αποτελεί πόλο έλξης για άτομα που αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους ζωής: vegan καφέ, κέντρα γιόγκα και διαλογισμού πλαισιώνουν την παραλία, δίπλα σε παραδοσιακές ταβέρνες που σερβίρουν ούζο, με ότι μεζέ λαχταράει ο επισκέπτης. Οι υποδομές είναι καλές για τους τουρίστες, παρότι η Λέσβος δεν έχει τουριστική ανάπτυξη στο σύνολό της.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.