Θα αρρωστήσουν!

Κάθε πρωί βλέπεις υπερήλικες ανθρώπους να περιμένουν πάνω στα πεζούλια και τις σκάλες έξω απ’ το ιατρείο για να ανοίξει και να μπουν μέσα. Ο γιατρός συνήθως έρχεται στις 9.30 η ώρα αλλά αρκετή ώρα πριν αρχίζει να δημιουργείται η ουρά. Μάλιστα κάποιοι κρεμάνε και τη τσάντα με το βιβλιάριο τους στο χερούλι της εισόδουγια να μη χάσουν τη σειρά προτεραιότητας. Χρόνια έχουμε να δούμε τις στάμνες και τους κουβάδες στο “νεμπέτ” για το νερό και τώρα το βλέπουμε για τα φάρμακα του κόσμου.

Και όμως οι δωρητές δαπάνησαν αρκετά χρήματα για να εξυπηρετήσουν τους χωριανούς τους που έχουν ανάγκη ιατρικής περίθαλψης. Αυτοί απ’ την Αμερική νοιάστηκαν. Εμείς εδώ δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα! Αφού δεν είναι δυνατό να έχουμε γιατρό κάθε μέρα-οπότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα ουράς- (ή μήπως είναι αν το διεκδικήσουμε;) μήπως μπορεί να ΄δοθεί το κλειδί του προθάλαμου σε κάποιο πρόσωπο ώστε να ξεκλειδώνει κάθε πρωί στις 8.00 (για παράδειγμα);

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Θα αρρωστήσουν!

  1. Ο/Η ΜΥΡΣΙΝΗ λέει:

    ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΤΡΑΤΗ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΝΩ!!! ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ…ΠΕΡΥΣΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ; ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΤΩΡΑ; OYTE Ν ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗ..ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ……ΤΩΡΑ

    • Ο/Η ΜΥΡΣΙΝΗ λέει:

      ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΚΛΕΙΔΙ…ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑ ΒΓΟΜΑΔΑ..ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΛΕΟΣ!!!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ Η ΜΥΡΣΙΝΗ ΟΥΤΕ ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΚΤΥΠΗΣΕ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΠΙΤΗ ΤΗΣ Η ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ θοδωρης τσελεκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.