Τυχεροί ή άτυχοι!

Δεν είμαι σίγουρος αν είμαστε τυχεροί ή άτυχοι. Από πρώτη άποψη φαίνεται ότι είμαστε άτυχοι. Διότι το τελευταίο χρονικό διάστημα το απορριματοφόρο του Δήμου χαλάει επανειλημμένα τη μέρα της αποκομιδής απ’ το χωριό μας. Έτσι τα σκουπίδια συχνά – πυκνά παραμένουν στους δρόμους μέρα και νύχτα ( ή μέρες και νύχτες) με όλα τα αποτελέσματα που αρκετές φορές έχουμε αναφέρει.

Απ’ την άλλη πάλι φαίνεται ότι είμαστε τυχεροί διότι η βλάβη αποδεικνύεται μικρή και αποκαταστάσιμη και έτσι ύστερα από μια ή δυο μέρες γίνεται η αποκομιδή. Για φανταστείτε η βλάβη να ήταν μεγάλη τι θα παθαίναμε!

Μάλλον χρειάζεται μια δέηση μήπως και χαλάει τις άλλες μέρες που δεν το χρειαζόμαστε εμείς!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Τυχεροί ή άτυχοι!

  1. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    Δεν ειναι μονο προβλημα οταν χαλαει η σκουπιδιαρα…εγω θα το πω πιο ωμα….ειναι και η “πνευματικη κουλαμαρα” αυτων που κανουν την αποκομιδη. Χθες ( Τριτη ) επιστρεφοντας στα Βατερα, ακολουθουσαμε την σκουπιδιαρα που κατεβαινε στα Βατερα να κανει αποκομιδη με ορατοτητα πληροτητας στα 5/6…Γελασα και ειπα ….καλα που θα τα βαλει τα σκουπιδια των Βατερων ???? φαινεται κατεβασε τα σκουπιδια της Βρισας να παρουν τον αερα τους στα Βατερα προτου τα παει στον τελικο τους προορισμο…και αναρωτηθηκα αν τα δικα μου σκουπιδια θα μαζευονταν ( …μια παλια πικρη ιστορια ). Το θεμα επανηλθε στην κουβεντα το βραδακι, οταν ο συζυγος με πληροφορησε οτι οταν καλοπροερετα υπενθυμησε στον οδηγο της σκουπιδιαρας να μην “ξεχασει” να παρει τα σκουπιδια μας αυτος απαντησε¨
    1. Δεν μπορει γιατι δεν εχει χωρο
    2. Δεν μπορει γιατι πρεπει να παει μετα στο Στρατοπεδο
    3. ….και το ωραιοτερο…. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΔΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ) ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .
    Στο εν τω μεταξυ εμεις πληρωνουμε Δημοτικα Τελη για 400 τ.μ. ολοχρονις !

    Εμεινα καγκελο ! και επεται συνεχεια….το υποσχομαι….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.