Ένα ακόμα σήριαλ στην υπόθεση του πανεπιστημιακού κέντρου!

Μας δουλεύουν!

Το πανεπιστήμιο της Αθήνας λέει ότι απ’ το Φεβρουάριο έχει στείλει (σε Περιφέρεια, Δήμο και πανεπιστήμιο Αιγαίου ) το σχέδιο για την προγραμματική σύμβαση και περιμένει να την υπογράψουν οι τοπικοί φορείς. Οι τοπικοί φορείς λένε ότι δεν ήξεραν πως χρειάζεται νέα απόφαση των οργάνων τους! Μύλος! Μια θέλει η Αθήνα, δεν θέλει ο υπουργός. Μια θέλει ο υπουργός δεν θέλει η Αθήνα. Μια δεν επιτρέπει η διαχειριστική αρχή. Ένας καινούριος πύργος της Βαβέλ χτίστηκε γύρω απ’ την υπόθεση του πανεπιστημιακου κέντρου του χωριού μας.

Και τώρα ο βουλευτής κ. Παύλος Βογιατζής λέει: “Ή τώρα ή ποτέ!” Αν δεν υπογραφεί τώρα η προγραμματική συμφωνία δεν πρόκειται να γίνει ποτέ το έργο!

Όλοι θέλουν, όλοι προσπαθούν μα τίποτα δεν γίνεται!

Διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ της κας Πολλάτου στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ένα ακόμα σήριαλ στην υπόθεση του πανεπιστημιακού κέντρου!

  1. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    Καλημερα δασκαλε και καλη βδομαδα….πολυ σωστη η διατυπωση σας..ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ….Το εργο εχει καταντηση πολιτικο κεφαλαιο των εκαστοτε Κυβερνουντων και Αντιπολιτευομενων ….τουτεστιν αν δεν θελω να ζυμωσω δεκα χρονια κοσκινιζω ….μονο στην δικη μας περιπτωση δεν εινα δεκα τα χρονια..αλλα βαινουμε καλως προς τη εκατονταετια….οπως αλλοστε και για τον δρομο Βατερων – Μελιντας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.