Απάντηση Γιανναρέλλη σε Βέρρο

Από το emprosnet

<H αγανάκτηση στο έπακρο!>> είναι ο τίτλος της απάντησης του Προέδρου της Κοινότητας Πολιχνίτου, Δημήτρη Γιανναρέλλη σε εκείνη του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρου, μετά την γνωστοποίηση πρόθεσης παραίτησης των μελών του κοινοτικού συμβουλίου. 

Στην απάντηση του ο κ. Γιανναρέλλης σημειώνει: <<Η τέλεια Δημοτική Αρχή πού αγκάλιασε με πατρική στοργή όλα τα Τοπικά Συμβούλια; Σέβεται τις ομόφωνες αποφάσεις του Τ.Σ. Πολιχνίτου αλλά δεν τις απαντά ποτέ! Αλλα και ποιές υλοποιεί; Το Συμβούλιο συνεδρίαζε με θέμα αίτημα συλλόγου, στην καθιερωμένη ενημέρωση για τα τελευταία πεπραγμένα στην Κοινότητα, κάποιοι Σύμβουλοι εκνευριστήκαν και ζητούσαν να παραιτηθούν κάποιοι πρότειναν να παραιτηθούμε όλοι, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Δ. Λέσβου και τον ενημερώσαμε για τις προθέσεις μας. Προηγουμένως είχαμε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Αντ/δχο του Δήμου Δ. Λέσβου και του γνωστοποιήσαμε την αντίθεση μας για τις πρωτοβουλίες που είχε πάρει χωρίς να μας ενημερώσει, τον καλέσαμε δε να παρευρεθεί στην συνεδρίαση. Να ρωτήσει ο Δήμαρχος την γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου και θα καταλάβει ότι δεν γίνεται να γράφει ο γραμματέας προσκλήσεις αποφάσεις και συγχρόνως να εξυπηρετεί τους Δημότες. Με ποιο τρόπο οι τρείς Τοπικοί Σύμβουλοι σας γνωστοποίησαν οτι δεν προτίθενται να παραιτηθούν λίγες ώρες μετα την υπογραφή του Δελτίου Τύπου; Τι μεσολάβησε; Πως οι τρείς απο τους έξι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία; Ο Δήμαρχος έχει συναντηθεί με όλους τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων στις Κοινότητες τους αλλα δεν έχει συναντηθεί τα τελευταία χρόνια με τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Πολιχνίτου στον Πολιχνίτο. Γιατί άραγε; Οι προσποιούμενοι τους ανήξερους ας φρεσκάρουν τη μνήμη τους διαβάζοντας τις τοποθετήσεις των Τοπικών Συμβούλων στις ομόφωνες αποφάσεις των συνεδριάσεων του οργάνου. Αυτοί που παραπλανούν την κοινή γνώμη προσποιούμενοι ότι σέβονται τους θεσμούς θα αποκαλυφθούν στην ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρέπει να ζητηθούν πρωτίστως οι παραιτήσεις εκείνων που δεν μπορούν αποδεδειγμένα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον θεσμικό τους ρόλο ώστε να υπάρχει εύρυθμη λειτουργεία του οργάνου. Κουτοπονηριές δεν χρειάζονται!!! Ολα θα διευκρινιστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο>>. Καταλήγοντας σε υστερόγραφο του σημειώνει: <<Οσον αφορά τους κουμπάρους μου θα στείλω λίστα με τα ονοματεπώνυμα τους στην Δημοτική Αρχή για να επιλέξει ποιους θα καλέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο>>.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.