Το πόρισμα για τη φωτιά στα Βατερά

Με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που υπογράφει η Ντίνα Βεβέρη στο έντυπο φύλλο των Αιολικών Νέων παρουιάζεται το τελικό πόρισμα στο οποίο κατέληξε το προανακριτικό τμήμα της Πυροσβετικής και το οποίο ήδη βρίκεται τα χέρια του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με αυτό η πυρκαγιά προήλθε από αμέλεια εξαιτίας χρήσης μηχανήματος που έκαναν τρία άτομα. Τα άτομα αυτά αρνούνται ότι βρίκονταν στη συγκεκριμένη περιοχή απ’ την οποία ξεκίνησε η φωτιά τη συγκεκριμένη ώρα.

Βέβαια κανένας δεν ενδιαφέρεται να ερευνήσει τί ώρα ξεκίνησε η φωτιά και τι ώρα ενημερώθηκαν τα ιπτάμενα μέσα. Η φωτιά πήρε σε χαμηλή βλάστηση χωρίς να φυσά ιδιαίτερα δυνατός άνεμος (απόδειξη οι φωτογραφίες του καπνού ο οποίος ανεβαίνει χεδόν κατακόρυφα προς τα πάνω) και παρόλα αυτά μας κατέστρεψε. Υπάρχουν ευθύνες;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Το πόρισμα για τη φωτιά στα Βατερά

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΥΝΕΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.