Πάμε να γνωρίσουμε νέους πνευματικούς δημιουργούς του χωριού μας.

Η Βιβλιοθήκη προγραμματίζει για το καλοκαίρι.

Μια ακόμα εκδήλωση προγραμματίζει η Βιβλιοθήκη του χωριού μας για την περίοδο του καλοκαιριού. Θέλουμε να γνωρίσουμε όλους τους νέους (ας πούμε ηλικίας κάτω των σαράντα ετών, χωρίς να αποτελεί αυτό καθοριστικό κριτήριο) πνευματικούς δημιουργούς του χωριού μας. Πεζογράφους, ποιητές και σκιτσογράφους.

Θέλουμε να τους γνωρίσουμε, να γνωρίσουμε το έργο τους, να τους επιβραβεύσουμε και να τους ενισχύσουμε ηθικά στην προσπάθειά τους.

Βασικό κριτήριο για τη συμμετοχή κάποιου είναι να έχει εκδώσει ατομικά ένα δημιούργημα του, ή να έχει συμμετάσχει με κάποιο έργο του σε μια ομαδική έκδοση ή να έχει δημοσιεύσει έργο/α του σε εξειδικευμένα έντυπα ή ηλεκτρονικές σελίδες. Δηλαδή δεν αρκεί να έχει αναρτήσει κάποιος κάποια έργα του στο fb αλλά είναι σημαντικό αν έχει αναρτήσει έργα του σε κάποιο (ας πούμε) φιλολογικό σάιτ. Ή να έχει σκιτσάρει το εξώφυλλο βιβλίων ή περιοδικών ή να έχει δημιουργήσει καλλιτεχνικά αφίσσες για εκδηλώσεις επίσημα αναγνωρισμένων φορέων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν μέχρι τέλους Ιανουαρίου 2023 και μαζί πρέπει να κατατεθεί στη Βιβλιοθήκη ένα αντίτυπο ενός τουλάχιστον έργου (ατομικού ή ομαδικού) ή η διεύθυνση μιας ιστοσελίδας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις vivliovrisas@hotmail.gr ή enikeli@sch.gr.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.