Με Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα φέτος η Βιβλιοθήκη Βρίσας

Οι θεατρικές ομάδες της Βιβλιοθήκης Βρίσας προετοιμάζουν τη φετινή περίοδο δυο θεατρικά έργα του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα.

Συγκεκριμένα η ομάδα των ενηλίκων με σκηνοθέτη των Γιάννη Τσουκαλοχωρίτη και φροντιστή τη Σαπφώ Κατσιγίνη, ταμία της Βιβλιοθήκης, προετοιμάζει το έργο “Ματωμένος γάμος” και ήδη έχουν αρχίσει οι πρόβες.

Η νεανική ομάδα, η οποία αποτελείται κατά βάση από παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, ξεκινά την προσπάθεια της με την καθοδήγηση της δημοτικής συμβούλου και πολύτιμης σκηνοθέτιδας Χρυσούλα Ζωγράφου και τη συμπαράσταση της Ταΐσιας Μάσλοβα, αντιπροέδρου του ΔΣ της Βιβλιοθήκης, με το έργο “ Η θαυμαστή μπαλωματού

Η Βιβλιοθήκη έχει ως στόχο να προσφέρει στην τοπική κοινωνία δυνατότητες δημιουργικής απασχόλησης σε μικρούς και μεγάλους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Με Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα φέτος η Βιβλιοθήκη Βρίσας

  1. Ο/Η Μιχαλης Γρηγοριου λέει:

    Nα πουμε ενα μπραβο για την επιλογη του Λορκα. Ελπιζουμε να δουμε το εργο το καλοκαιρι.

  2. Ο/Η Ρούλα Ζυγούρη λέει:

    Πολύτιμη η συμβολή της Βιβλιοθήκης στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού και χαίρομαι πραγματικά, που συνεχίζει δυναμικά με τις θεατρικές της ομάδες, την προσπάθεια που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι που μας πέρασε. Εξαιρετική η επιλογή των έργων του Λόρκα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας προσπάθειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.