Για τις συνδρομές των μελών της Βιβλιοθήκης

Η Βιβλιοθήκη υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με το καταστατικό της αν κάποιο μέλος της δεν πληρώσει τις συνδρομές του επί τρία χρόνια διαγράφεται υποχρεωτικά τόσο για το ΔΣ όσο και για τη Γενική Συνέλευση.

Για το λόγο αυτό όσα μέλη της δεν πληρώσουν τις συνδρομές τους για τα έτη 2020, 2021 και 2022 θα πρέπει στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ το 2023 να διαγραφούν.

Η Βιβλιοθήκη εκτός από την γενική αυτή ενημέρωση προσπαθεί με όποιο τρόπο κρίνει πρόσφορο να ενημερώσει προσωπικά τα μέλη της που έχουν καθυστερήσει τις συνδρομές τους. Διότι αν κάποιο μέλος θέλει ενσυνείδητα να διαγραφεί δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν θέλει να διαγράψει κάποιο μέλος της επειδή απλά ξέχασε τις συνδρομές του.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για τις συνδρομές των μελών της Βιβλιοθήκης

  1. Ο/Η Παναγιώτης Τσάτσος λέει:

    Καλά κάνετε και συνεχίζετε την ενημέρωση των μελών για τις υποχρεώσεις τους που προκύπτουν από το καταστατικό . Να θυμίσω ότι όποιος θέλει με αίτησή του και αβίαστα γίνεται μέλος του συλλόγου της Βιβλιοθήκης και με αίτησή του μπορεί να διαγραφεί σύμφωνα με το καταστατικό . Ανθρώπινο είναι ειδικά με τη σημερινή καθημερινότητα και ασφυξία ενδεχομένως να ξεχάσει να δώσει το ετήσιο δεκάρικο και για το λόγο αυτόν υπάρχει η σχετική υπενθύμιση από το Σύλλογο . Μέλη τα οποία δεν έχουν την τόλμη με αίτησή τους να διαγραφούν , για δικούς τους λόγους , αλλά να τους διαγράψει ο σύλλογος και η Γ.Σ σύμφωνα με το καταστατικό και μάλιστα
    1. επηρεάζοντας και το συγγενικό τους περιβάλλον και
    2 . έχοντας θεσμικό ρόλο στην τοπική κοινωνία μας
    Πως τους χαρακτηρίζεις ? και γιατί να στιγματιστεί το εκάστοτε συμβούλιο της βιβλιοθήκης ότι διαγράφει μέλη ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.