Για τον βιολογικό καθαρισμό

Πριν λίγες μέρες από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου αλλά και μέσα απ’ τη σελίδα μας πληροφορηθήκαμε ότι το έργο του βιολογικού για την περιοχή μας είναι στον αέρα γιατί η ΔΕΥΑΛ η οποία πρέπει να το υλοποιήσει δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα για τη δική της συμμετοχή. Σημερινό δημοσίευμα του lesvosnews αναφέρει ότι σχετική ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Πάυλος Βογιατζής. Σύμφωνα με το σημοσίευμα:

Ο Βουλευτής Ν. Λέσβου, Παύλος Βογιατζής, έστειλε σήμερα κοινή επιστολή προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, ζητώντας την προσωπική τους παρέμβαση προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην υλοποίηση σημαντικών έργων ύδρευσης – αποχέτευσης στο νησί της Λέσβου, τα οποία έχουν ενταχθεί ή θα μπορούσαν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.

Στην επιστολή του ο Βουλευτής επικεντρώνεται στα προβλήματα που έχουν ανακύψει στη Λέσβο, τα οποία σχετίζονται τόσο με την οικονομική κατάσταση του Δήμου, όσο και με τις δυσκολίες εξαιτίας της εφαρμογής του Καλλικράτη, και τα οποία θα πρέπει να επιλυθούν, προκειμένου να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα έργα ύδρευσης – αποχέτευσης στο νησί.

Με την παρούσα επιστολή ο Βουλευτής απευθύνει έκκληση προς τους αρμόδιους Υπουργούς να παρέμβουν, στο πλαίσιο και της επιτάχυνσης των διαδικασιών του ΕΣΠΑ, προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να δοθούν λύσεις, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση βασικών υποδομών ύδρευσης – αποχέτευσης στη Λέσβο. Έργα υποδομής, τα οποία θα συμβάλουν καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των κατοίκων του νησιού.

Ταυτόχρονα ο Βουλευτής έχει ζητήσει συνάντηση με τους αρμόδιους Υπουργούς, προκειμένου να τους ενημερώσει και κατ’ ιδίαν για τα προβλήματα αυτά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

10 απαντήσεις στο Για τον βιολογικό καθαρισμό

  1. Ο/Η Μ.Ε.Κ. λέει:

    Τελικά αυτό που προκρίνεται για μια ακόμα φορά είναι η μαυρογιαλούρικη λογική των προσωπικών παρεμβάσεων και της καταστρατήγησης του θεσμικού πλαισίου που η ταγμένη από μας πολιτεία αποφάσισε.
    Τι ζητάει ο κ. Βογιατζής? Να είμαστε για μια ακόμα φορά η εξαίρεση.Να παρέμβει προσωπικά ο Υπουργός και να δώσει λύση σε ένα ομολογουμένως στρεβλό νομοθετικό πλαίσιο που οδηγεί στο τέλμα και στην αδράνεια.
    Η παρέμβαση θα ήταν ουσιαστική αν ο κ. Βογιατζής μαζί με άλλους συναδέλφους του και σε συνεννόηση με την κυβέρνηση,πρόκρινε νομοθετική ρύθμιση που θα έδινε οριστική λύση στο πρόβλημα.
    Λύση για το πρόβλημα που παρουσιάζεται στα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης του νησιού μας αλλά και όλης της Ελλάδος.
    Γιατί η λογική των προσωπικών παρεμβάσεων, τύπου Βογιατζή μας οδήγησε μαζί με πολλές άλλες παρόμοιες συμπεριφορές στην κατάσταση που όλοι βιώνουμε σήμερα.
    Άποψη μου ο κ. Βογιατζής ας διοχετεύσει την όποια ενέργεια του και ομολογουμένως μεγάλη του διάθεση να βοηθήσει,στο να προκρίνει την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου,και την εφαρμογή πολιτικών ανάπτυξης ,βάση νομοθετικών παρεμβάσεων.
    Λογικές μαυρογιαλούρου πιστεύω ότι δεν τιμούν ούτε τον κ. Βογιατζή ούτε τους ”ιθαγενείς” στους οποίους απευθύνεται.

  2. Ο/Η Giorgio68 λέει:

    Συμπεριφορά μαυρογιαλούρου ο κύριος Βογιατζής, αλλά στην ίδια λογική και το σχόλιο του Μ.Ε.Κ. Άρωμα Τσιπριακό, ξύλινης γλώσσας, μάλλον ψηφοθηρικό και σίγουρα ολόιδιο μ’αυτό που μας κατάντησε στον παρονομαστή που βρισκόμαστε.
    Καλύτερα να μείνετε σπίτι όλοι σας, μιας και από πολιτικάντες, καιροσκόπους είμαστε χορτάτοι!!

  3. Ο/Η Mitsaras λέει:

    Δεν την είδες την πρόταση. Νομοθετικό πλαίσιο, πρόκριση νομοθετικής ρύθμισης, οριστική λύση στο πρόβλημα. Ξύλινες σαβούρες που μπούχτισαν τα αυτιά μας όλα αυτά τα χρόνια. Λαοπλανιές λες και δεν τον ξέρουμε. Ψευτο-επαναστάτης, ψευτο-κουμουνιστής, ψευτό-ιδεολόγος που στρογγιλοέκατσε στη δημοσιο-υπαλλική καρέκλα και ψάχνει να βρει ηλίθιους να πιστέψουν τις μπαρούφες του. Μπορεί να βρει καμιά γριά, έχει μπόλικες στο χωριό. Πρωταρχικός εφιάλτης όλων αυτών; Μη δουν τη πόρτα και πίνουν καφέ σκέτο μαζί με τους 15χιλιάδες κάλπιδες.

  4. Ο/Η Mitsaras λέει:

    Ανώνυμε έχεις μετρήσει πόσες τρύπες έχεις στο σώμα σου; Για μέτρα πόσες οπές έχεις.
    Εγώ στα είπα παντελονάτα.

  5. Ο/Η Giorgio68 λέει:

    Ρε πολιτικάντα… 44 χρόνια τώρα έχεις αποδείξει περίτρανα το ακατοίκητο ρετιρέ σου. Γιατί επιμένεις να το θυμίζεις συνεχώς. Δε ξέρεις ότι τα σχόλια φαίνονται αν είναι γραμμένα από το ίδιο σημείο; Ή μήπως συγκατοικείς στενά με τον Ανώνυμο και τον Αζαζέλ.
    Και μη βρίζεις σαν έφηβος! Ρώτα να σου μάθουν κάτι πιο έξυπνο. Εκτός του ότι θα σβηστούν από τον διαχειριστή… εκτός του ότι δείχνει πόσο εύκολα χάνεις την ψυχραιμία σου… βλάπτει και το πολιτικό σου προφίλ!!!!!

    Υ.Γ. Όταν τελειώσεις με τις τρύπες, γράψε και σ’ εμάς να μάθουμε

  6. Ο/Η Giorgio68 λέει:

    Για να επιλύσω εύλογες απορίες κάθε τυχαίου αναγνώστη…

    Ανάμεσα στους διαλόγους υπήρχαν υβριστικά σχόλια από τον Ανώνυμο και τον Αζαζέλ, τα οποία προφανώς σβήστηκαν από το διαχειριστή σύμφωνα με τους κανόνες της σελίδας.

  7. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    Φιλέ μου , (mitsara ,Giorgio68) δεν είναι σωστό να μιλατέ και να βρίζεται ετσί ανωνυμά , καποιόν που εχει πει ή γνωρίζεται ποιος είναι … και για ασημαντούς λόγους.

  8. Ο/Η ΜΑΡΙΟΣ 1 λέει:

    ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.