Μύλος με τα σκουπίδια!

Το μεσημέρι απ’ τα μεγάφωνα της κοινότητας ενημερωθήκαμε ότι “επειδή τα απορριμματοφόρα του Δήμου είναι χαλασμένα τα σκουπίδια θα μαζεύονται όποια μέρα γίνει σχετική εξαγγελία απ’ τα μεγάφωνα.”

Στο μεταξύ κουβάδες και γωνιές δρόμων είναι γεμάτες με σκουπίδια που ήδη είχαν βγάλει οι νοικοκυρές έξω και τα έχουν απλώσει στους δρόμους οι γάτες και τα σκυλιά. Και το κακό είναι ότι …δεν προβλέπεται να βρέξει σύντομα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Μύλος με τα σκουπίδια!

  1. Ο/Η ???? λέει:

    ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ Ε Ι Ν Α Ι ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Θ Α Μ Α Ζ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι . ΑΠ’ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕ Θ’ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ?
    ΕΜ , ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ SERVICE. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Ν’ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΧΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΔΕ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ? ΘΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝ’ ΚΑΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ .

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΕΛΕΚΑΣ το καλητερο θαταν να φωναξη η περηφερια απο ανρικρη τους γειτωνες μας να τα μαζευουν ρε σαπληκ που σας χρειαζετε ολους σας κεραταδες ολα εχουν χαλαση τα απορηματοφορα εεεεεε το φορτηγο τους ΑΞΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ποτε δεν χαλουσε φταιτε και εσυς χωριανοι που τους ανεχεστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.