Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μαυρέλλης. Ο Γιάννης μαζί με τα αδέλφια και τον γαμπρό τους δούλεψαν για πολλά χρόνια με επιτυχία το τουβλάδικο που κληρονόμησαν απ’ τον πατέρα τους και το εξέλιξαν σήμερα (η τρίτη γενιά) σε μια σύγχρονη βιοτεχνική μονάδα.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 5.00 το απόγευμα στη Ζωοδόχο Πηγή.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στις οικογένειες των παιδιών του Γιώργου και Παναγιώτη, στον αδελφό του και σ’ όλους τους συγγενείς του.

Σημείωση της σελίδας: Όσο είχε το γραφείο κηδειών ο Κώστας Ταξείδης με ενημέρωνε έγκαιρα και έγκυρα όταν είχαμε τέτοια συμβάντα. Τώρα που δεν έχω ενημέρωση από το γραφείο τελετών, όσοι θέλουν να δημοσιοποιείται το γεγονός στη σελίδα μας ας κάνουν τον κόπο να ενημερώνουν για να αποφευχθούν άσκοπες παρεξηγήσεις και λάθη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΤΑΞΕΙΔΗ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ;;; ΕΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.