Μια σημαντική προσφορά στη Βιβλιοθήκη

Πριν λίγες μέρες η Βιβλιοθήκη είχε αναζητήσει να αγοράσει ή να νοικιάσει έναν βοηθητικό χώρο ώστε να αποφορτιστεί ο χώρος του κτιρίου της στο χωριό και να ξαναγίνει λειτουργικός. Τούτο είχε κριθεί αναγκαίο δεδομένου ότι η πολιτεία (αρχαιολογία και ΔΑΕΦΚ) κωλυσιεργούν εδώ και πέντε χρόνια και ακόμα δεν έχει εκδοθεί η άδεια επισκευής του σπιτιού των αδελφών Νικέλλη, το οποίο μετά την επισκευή θα μεταβιβαστεί στη Βιβλιοθήκη. Η απαράδεκτη αυτή καθυστέρηση εγκυμονεί υπαρκτό κίνδυνο το σπίτι να μην επισκευαστεί ποτέ.

Η χωριανή μας Μύρτα Χαραλαμπίδου-Συκάκη, μόλις πληροφορήθηκε την αναζήτησή μας, μας ενημέρωσε ότι μας παραχωρεί δωρεάν-κατά πλήρη κυριότητα- μια αποθήκη που έχει λίγα μέτρα από το κτίριο της Βιβλιοθήκης. Ήδη βρισκόμαστε στη διαδικασία συγκέντρωσης των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την υπογραφή του συμβολαίου δωρεάς.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί την Μύρτα και την οικογένειά της για την καλή τους διάθεση να βοηθήσουν τη λειτουργία και το έργο της Βιβλιοθήκης και υπόσχεται να ανακαινίσει το κτίσμα και να το χρησιμοποιήσει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Μια σημαντική προσφορά στη Βιβλιοθήκη

  1. Ο/Η Γεωργή Κατερίνα. λέει:

    Ευχαριστίες και μπράβο στην Μύρτα.

  2. Ο/Η Κλεονικη καφαλουκου Τσοκα λέει:

    Ευχαριστουμε ολοι Μυρτα μου για την μεγαλη σου προσφορα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.