Κάνουν εξαιρετική δουλειά!!!

Οι ξυλουργοί του χωριού μας (ή από το χωριό μας), ο Χριστόφορος Κανέλλος, ο Θοδωρής Κούσκος, ο Παναγιώτης Κώσσης και ο Θεολόγος Μπατζάκης (με αλφαβητική σειρά) κάνουν εξαιρετική δουλειά τόσο στο χωριό μας ( που έστω και …νωχελικά αναγεννιέται) όσο και έξω απ’ αυτό. Ο καθένας στον τομέα και στην ειδικότητά του!

Οι ξυλουργοί του χωριού αποτελούν την ειδικότητα των τεχνιτών της οικοδομής που εισπράττουν το μεγαλύτερο μέρος της (ξυλουργικής) δαπάνης για την επισκευή και την ανακατασκευή των σπιτιών του χωριού μας. Ενώ για τις άλλες ειδικότητες τα περισσότερα χρήματα φεύγουν έξω απ’ το χωριό.

Αφορμή για την ανάρτησή μας αυτή έδωσαν οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο fb ο Χριστόφορος και ο Θοδωρής απ’ τις οποίες μπορεί κάποιος να θαυμάσει το έργο τους. (Κακά τα ψέματα η προβολή του έργου στη σημερινή εποχή είναι απαραίτητη για κάθε ειδικότητα. Και είναι και πολύ εύκολη.)

Μια κουζίνα του Θοδωρή
Έτσι παρέλαβε μια σκάλα ο Χριστόφορος …
και έτσι την παρέδωσε. Καλύτερα η ποιότητα της δουλειάς του στην επόμενη φωτογραφία

Να σημειώσουμε ότι με σκάλες ασχολούνται και τα αδέλφια Δημήτρης και Ηλίας Νικέλλης στην Αθήνα με εξορμήσεις και στο νησί μας. Επίσης έχω ακούσει -χωρίς να τύχει να τον γνωρίσω- ότι κοντά στον άγιο Φωκά ζει και εργάζεται εδώ και χρόνια ένας Άγγλος ξυλουργός.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Κάνουν εξαιρετική δουλειά!!!

  1. Ο/Η Χριστοφορος κανελλος λέει:

    Ευχαριστω κυριε Στρατη για τα καλα σας λογια.

  2. Ο/Η Metaxia Cossis λέει:

    Συνχαρητηρια σε ολα τα παιδια γιατην σπουδαια δουλεια τους. Ο καθενας με την ειδικοτητα του. Εμεινα εκπληκτη . Μπραβο και παλι !!!!!!!!!!!!.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.