Κανένα από την περιοχή μας!

Το διαδυκτιακό περιοδικό www.maxmag.gr παρουσιάζει τα δέκα καλύτερα εστιατόρια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Σε πρόσφατη ανάρτηση του αναφέρεται και περιγράφει τα 10 καλύτερα εστιατόρια της Μυτιλήνης (εννοώντας το νησί μας) τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα εστιατόρια που αναφέρονται βρίσκονται στην πόλη της Μυτιλήνης και στο βορειοδυτικό μέρος του νησιού με εξαίρεση ένα στο Πλωμάρι. Επειδή ζούμε στο νησί και γνωρίζουμε κάποια πράγματα είναι φανερό ότι η δημοσιογράφος που υπογράφει το κείμενο ή δεν έχει περάσει καθόλου από την περιοχή μας ή έχει τα “δικά της κριτήρια”. Διότι σίγουρα στην περιοχή μας έχουμε εξαιρετικά εστιατόρια που με την μαζική προσέλευσή τους οι κάτοικοι του νησιού μας τα “ψηφίζουν” ως πρώτα.

Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στο συγκεκριμένο άρθρο. Είναι πολύ ευρύτερο. Και σε άλλα συναφή δημοσιεύματα με αξιολογήσεις ποικίλου περιεχομένου τόπων του νησιού μας η περιοχή μας απουσιάζει ή υποαντιπροσωπεύεται. Μήπως πρέπει οι επαγγελματίες ή και η δημοτική αρχή κάτι να κάνουν;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Κανένα από την περιοχή μας!

  1. Ο/Η rené and kristina λέει:

    restaurant grigori in nifida moet zeker in deze lijst staan !

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Η μετάφραση του κειμένου στο προηγούμενο σχόλιο:Το εστιατόριο grigori στη νυφίδα πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε αυτή τη λίστα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.