Ποντικός!

Πιάστηκε “ποντικός” να μπαινοβγαίνει στο “χουτζερέ” κεντρικού καπνοπωλείου στον Πλάτανο. Και είχε δουλειά! Δεν πεινούσε.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

19 απαντήσεις στο Ποντικός!

  1. Ο/Η Kapsaleas λέει:

    Τρεις φορές παρακαλώ, μπήκε και βγήκε.

  2. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    http://www.lesvosnews.gr/?p=16063

    Και μετα θα θεωρηθω ρατσιστρια, αν πω κατι επι τουτου !

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΙΟΙ!!ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ”ΚΑΛΟΙ Κ ΚΑΚΟΙ”ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΓΝΟΜΩΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ??Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ!ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Κ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ!ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΚΛΩΠΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΑΘΟΣ…ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΤΑ ΚΡΙΒΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΑΜΕΛΟΥΜΕ…….ΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ Κ ΓΩ!

      • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

        Πονοψυχε Ανωνυμε , αυτα να τα πεις στην Ιδιοκτητρια του καταστηματος που επεσε “θυμα” του ποντικου…την σκεφτηκε κανεις ?… τον κοπο της & της ωρες που ηταν μπαστακωμενη στο μαγαζι της για να μαζεψει αυτο το ποσο που σιγουρα δεν ειναι ολο κερδος… θα την ρωτησει κανενας με τι θα πληρωσει την επομενη παραγγελια προιοντων για το μαγαζι της, που σημειωτεον τουτους τους καιρους δεν δινουν βερεσε…και τα θελουν της μετρητοις ??? Και ‘πουσε… ηθελα να ηξερα ΕΣΥ τι θα ελεγες / εκανες αν σε “ξαλαφρωνε” ο ποντικος απο 500… ευροπουλα…φανταζομαι δεν θα ησουνα και τοσο πονοψυχος….

      • Ο/Η Ελέυθερος πολίτης λέει:

        Συμφωνώ!!!λίγοι καταλαβαίνουν το βαθύ νόημα!

  3. Ο/Η τσαγκνιθρας λέει:

    να μην πειτε κατι κυρια Βαλκιζα.αλλα με το αθρο σας ειναι σα να λετε.Δε ειναι ολοι οι Αλβανοι το ιδιο και ουτε ολοι οι Ελληνες το ιδιο.Οταν πηγανε οι Ελληνες στο εξωτερικο πολλοι καναν προκοποι και μερικοι εγιναν ποντικοι!!Για αυτο μη λετε τιποτα.
    ΥΓ η φωτογραφια στο σχετικο αθρο ειναι απο αλλο καταστημα ,οχι της Βρισας

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο…χρονια τωρα δινω δουλεια σε ατομα που ειναι νοικοκυραιοι…και εχουν την επιστοσυνη μου….και τους εκτιμω σαν ατομα…αλλα υπαρχουν και ατομα που δεν ειναι της εμπιστοσυνης ( αποδεδειγμενα) και απλως βρηκαν εδω “αμαλαγια” που πιθανον να μην ειχαν ουτε στη χωρα τους….και δεν θελω να επεκταθω επι του θεματος πως εγινε αυτο..εκτος του οτι αλλος θα πληρωσει τωρα το μαρμαρο…

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΑΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΠΙΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗ ΣΠΙΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΧΗ θοδωρης τσελεκας

    • Ο/Η Kapsaleas λέει:

      Αγαπητέ Θοδωρή, υπάρχουν πάνω από χίλιοι λόγοι για την ανωνυμία, όσο για κουκούλες και κατοχές, άστα αυτά περάσανε ανεπιστρεπτί.
      Τώρα όσο για την άποψή σου, για να το λες κάποιο απωθημένο θα έχεις, δεν σημαίνει ότι έχεις άδικο, ούτε όμως ότι έχεις δίκιο. Εγώ συμπληρώνω λοιπόν, αφού πετάξουμε έξω απ’ την Ελλάδα όλους τους μετανάστες λαθραίους και μη, πλιατσικολόγους ή όχι, να πετάξουμε και όλα τα λαμόγια ή αν θες καλύτερα τα Ελληνικά φρούτα που λυμαίνονται τον τόπο, (και μη μου πεις ότι δεν υπάρχουν, έστω και στο χωριό μας), έπειτα να πετάξουν και όλες οι ξένες χώρες του Έλληνες που ζουν εκεί, λαθραίους ή όχι, να τσακιστούν να ’ρθουν εδώ, να προκόψει η χώρα τώρα που τους έχει ανάγκη.
      Έτσι νομίζω ότι θα έστεκε καλύτερα η όλη ιδέα.

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        ΚΥΡΙΕ ΚΑΨΑΛΕΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΡΑΚ,ΙΡΑΝ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΣΕΝΕΓΑΛΗ,ΑΛΒΑΝΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΣΑΝ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΚΤΛ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ?? Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΙΣ ΧΩΡΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

        • Ο/Η Kapsaleas λέει:

          Τι μου λες, αυτές οι χώρες δημιουργούν τα προβλήματα; Τι να σου πω βρε αδερφέ δεν το γνώριζα! (Μάλλον θες να πεις ότι έχουν προβλήματα.) Τέλος Πάντων οι Ελληνικές επιχειρήσεις σε Αλβανία και Βουλγαρία είναι αρκετές. Κατασκευαστικές εταιρίες όπως η ΤΕΡΝΑ και η ΣΙΔΕΝΟΡ δραστηριοπιούνται στο Ιράκ. Στο Αυγανιστάν που προφανώς το ξέχασες έχουμε κάτι στρατιωτάκια και στον Άγιο Δομίνικο η Ιντραλότ κάνει περισσότερα θαύματα.
          Δεν είναι εκεί το θέμα όμως, αφού – λέμε – δεν γουστάρεις κάποιες ράτσες στην πατρίδα σου, κοίτα να δεις ςνώσεις τη δική σου ράτσα, αυτό λέω.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ο καθένας έχει την γνώμη του!δεν είναι κακό να την εκφράζεις!Δεν είναι όλοι το ίδιο ‘οπως κ μεις οι έλληνες έχουμε καλούς και κακούς!

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΛΑΘΕΙ!ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!ΘΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!!

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΕΛΕΚΑΣ χωριανοι να γινη ποσοστωση και αυτοι που θα μεινουν να υπαρχουν ολα τα στοιχεια τους στην ασφαλεια οπως γινετε παντου και λαθρο ελληνες πουθενα δεν υπαρχουν καποια μερα θα μπουν στα σπιτια σας και θα σας σφαξουν δεν θα αργηση αυτο μην το ξεχνατε ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΕΛΕΚΑΣ και οταν ελθω στο χωριο ετοιμαζωμε για μονημα θα χαρω να σας δω να πιουμε και ρακι ποιοι εισται που γραφετε να τα πουμε ααααα εχω εδω παντως και μια χραπα χρουπα νομιμη που θα την παρω στο χωριο εδω την εχω για ασφαλεια εκει θα δουμε

  9. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Γιατί είναι ΕΞΩ , ελεύθερος και ΑΘΩΟΣ ο Ποντικός ???
    Μήπως Άδικα τον κατηγορήσαμε ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.