Και μη χειρότερα!

Από το lesvosnews.net

Πρωτοφανές περιστατικό στα Βασιλικά Λέσβου – Κατέστρεψαν 110 κλήματα από το αμπέλι του Προέδρου

φωτογραφία εφημερίδα Τα ΝΕΑ της Λέσβου

 Ανακοίνωση από το Δίκτυο Κοινοτήτων ΛέσβουThe Beautiful Luxembourg00:00% Buffered00:12 / 02:08Copy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox Player

Αναγκαία η άμεση διαλεύκανση του περιστατικού προκλητικής καταστροφής αμπελιού στην Κοινότητα Βασιλικών.

–Το πρωτοφανές περιστατικό καταστροφής 110  κλημάτων, την νύχτα της Παρασκευής 18ης Φεβρουαρίου στη Κοινότητα Βασιλικών, έχει ανησυχήσει έντονα τους κατοίκους του Χωριού. Η προκλητική αυτή ενέργεια σε αμπέλι ιδιοκτησίας του συναδέλφου Προέδρου της Κοινότητας, αποτελεί βάρβαρη απειλή κάποιου δράστη για δικούς του ανεξήγητους λόγους. Κατά κοινή ομολογία ο συνάδελφος Πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικών, είναι ένας συνεννοήσιμος άνθρωπος, που προσπαθεί με διάλογο και πειθώ, να προωθεί την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Χωριού του.

–Μετά από αυτό το καταστροφικό περιστατικό, υπάρχουν ανησυχίες για επανάληψη και σε άλλες ιδιοκτησίες, καθώς και για βίαιες συμπεριφορές.

—Ζητούμε την άμεση διαλεύκανση και αντιμετώπιση της περίεργης αυτής υπόθεσης, ώστε να επιστρέψει το ήρεμο και ειρηνικό κλίμα στην Κοινότητα. 

Το θέμα είχε αναδείξει η εφημερίδα  Τα ΝΕΑ της Λέσβου (ρεπορτάζ Σ. Σαμιώτης) με τίτλο “Μαφιόζικη προειδοποίηση στον Μάκη Γαβαλά”.  Η εφημερίδα χαρακτηριστικά είχε αναφέρει : “Με μαφιόζικη προειδοποίηση παρομοιάζεται από το Σάββατο το πρωτοφανές χτύπημα για τα δεδομένα της Λέσβου σε καλλιεργήσιμη έκταση οινοποιήσιμων σταφυλιών, η οποία μάλιστα βρίσκεται κάτω από τον κεντρικό δρόμο των Βασιλικών”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.