Θα υπάρξει δικαιοσύνη;

Εδώ και πολλές βδομάδες, ίσως μήνες είναι σπασμένο το δίκτυο ύδρευσης δίπλα στην καντίνα. Η ζημιά δεν αποκαθίσταται για διάφορους λόγους. “Δεν υπάρχουν καύσιμα!!!” Να κατανοήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Αν σπάσει η παροχή κάποιου ιδιώτη μετά τον υδρομετρητή του και δεν υπάρχουν χρήματα για να αποκαταστήσει ο ιδιώτης τη ζημιά, θα τύχει από το Δήμο της ανάλογης κατανόησης ή θα τον βάλουν να πληρώσει υπέρογκο ποσό;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Θα υπάρξει δικαιοσύνη;

  1. Ο/Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ λέει:

    ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ……………. ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ……… ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ????????
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ.

  2. Ο/Η Ανώνυμη λέει:

    Μελαγχολώ, κάθε φορά που διαβάζω ότι δεν υπάρχουν χρήματα για αγορά καυσίμων κίνησης για τα υπηρεσιακα αυτοκίνητα του Δήμου Πολιχνίτου.

    Μελαγχολώ γιατί αναπολώ παλαιά χρόνια που τα αυτοκίνητα του Δήμου πηγαινοέρχονταν ασταμάτητα για να καλύπτουν όλων των ειδών τις ανάγκες του Δήμου, των δημοτών και των εργαζομένων.

    Μελαγχολώ γιατί αναπολώ περασμένα Καλοκαίρια , όπου το κόκκινο πυροσβεστικό  τζιπάκι του Δήμου , πηγαινοέρχονταν ακατάπαυστα σε όλο το μήκος της παραλίας των Βατερών , όλο το Καλοκαίρι, απ το πρωί μέχρι το βράδυ, πραγματοποιώντας συνεχείς στάσεις στις ταβέρνες και τους καφενέδες της περιοχής .
    Για υπηρεσιακούς ελέγχους βεβαίως. Γιατί  άλλο ;

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ME ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ! ΑΠΛΑ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ.. ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΜΑΞΑΚΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?? ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ TEST DRIVE??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.