Ένας διακεκριμένος χωριανός μας στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι

Σε ένα δημοσίευμα του protthema.gr αναφέρονται οι διεθνείς επιχειρηματικοί όμιλοι που επενδύουν και στην Ελλάδα στους οποίους δραστήρια στελέχη είναι πρόσωπα ελληνικής καταγωγής. Ανάμεσα τους και ο Απόστολος (Πωλ) Γομόπουλος, γιος του Νίκου και της Μαίρης. Ολόκληρο το δημοσίευμαμπορείτε να διαβάσετε εδώ και παρακάτω το απόσπασμα που αφορά τον “δικό μας” άνθρωπο.

Πως να μην χαίρεσαι όταν βλέπεις χωριανούς μας να διακρίνονται σε παγκόσμια κλίμακα σε διάφορους τομείς;

Hines Greece

Ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή στο εγχώριο real estate, έχοντας ολοκληρώσει μεγάλα deals στη χώρα μας, έχει και ο κ. Πολ Γομόπουλος, Senior Managing Director και επικεφαλής της Hines Greece.

Hines

Η αμερικανική εταιρεία έχει παρουσία στη χώρας μας εδώ και αρκετά χρόνια, άνοιξε γραφείο στην Αθήνα το 2014 και λίγο αργότερα υλοποίησε σειρά εξαγορών που περιλαμβάνουν την απόκτηση (σε συνεργασία με τη Henderson Park) του ξενοδοχείου «Ledra Marriott» στη λεωφόρο Συγγρού, νυν «Grand Hyatt Athens».

Ακολούθησε η αγορά και άλλων ακινήτων, όπως το «Odeon Starcity», επίσης στη λεωφόρο Συγγρού, χαρτοφυλάκιο πέντε ξενοδοχείων στην Κρήτη σε συνεργασία με τη Henderson Park και το ηχηρό deal της απόκτησης του «Out of the Blue Capsis Elite Resort».

Σημειωτέον, η Hines μαζί με τη Ηenderson Park σχεδιάζουν και το το μεγάλο οικιστικό project στη Bούλα με πάνω από 350 κατοικίες.

Ο κ. Γομόπουλος με σπουδές στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου και MBA από το Harvard Business School είναι στέλεχος της Hines από το 2006, ενώ νωρίτερα είχε εργαστεί για την EBRD.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ένας διακεκριμένος χωριανός μας στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι

  1. Ο/Η Μαρία Αλτιπάρμακη λέει:

    Συγχαρητήρια ξαδερφακι μου!!!!Είμαι περήφανη για σένα και για ότι έχεις καταφέρει με τόσο κόπο και δουλειά. Ευχόμαι να έχεις πάντα τις επιτυχίες που τόσο αξίζεις!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.