Με στολίδια και γιορτές!

Ο κορονοϊός έφερε τα πάνω κάτω, ως γνωστόν, και στη σχολική ζωή και συμπλήρωσε, ειδικά για το χωριό μας, τις δυσκολίες που δημιούργησε ο σεισμός.

Τέτοιες μέρες στην προ σεισμού εποχή η κοινωνική ζωή του χωριού χαρακτηρίζονταν από την ανοιχτή σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή με θεατρικά σκετσάκια, ποιήματα, τραγούδια, δώρα και πολλά κεράσματα.

Φέτος τα παιδιά του νηπιαγωγείου γιόρτασαν μόνα τους στην αίθουσα τους. Τα παιδιά του Δημοτικού συγκεντρώθηκαν σε μια αίθουσα και γιόρτασαν τραγουδώντας κάλαντα από διάφορες περιοχές της χώρας μας συνοδεία με μουσική υπόκρουση από τον δάσκαλο Θέμη Ναούμη.

…………………..

Μια ακόμα κοινωνική σχολική εκδήλωση που ο σεισμός τερμάτισε ήταν και ο στολισμός από τα παιδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που έστηνε η Κοινότητα στον Πλάτανο, που συνοδεύονταν από τα κάλαντα αλλά και τα …κεράσματα από την κα Βάσω!

Στην μετά σεισμού εποχή η κάθοδος των παιδιών στον Πλάτανο απαγορεύεται. Το φτωχικά στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Πλάτανο κίνησε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων και έτσι τα παιδιά έφτιαξαν στολίδια και ανέλαβαν οι χωριανές μας εκπαιδευτικοί το στόλισμα.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.