Από τα χωριά του Δήμου μας

1. Δήμος Δυτικής Λέσβου

23 ώρ.  · ➡️Στο Μανταμάδο και στην Κλειώ όπου προχωρούν τάχιστα οι εργασίες πλακόστρωσης και οδεύουν προς το τέλος τους, βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Αλάνη και τον Πρόεδρο Μανταμάδου Χαράλαμπο Τζελαϊδή.

O Δήμαρχος μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, επισκέφτηκαν ακόμα το υπό εκτέλεση έργο του δρόμου της «Κρεμαστής» στην Αγία Παρασκευή και εκείνο της αναβάθμισης του γηπέδου των Παρακοίλων, όπου έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Σε ότι αφορά πάντα στην πορεία υλοποίησης των έργων του Δήμου, σε πλήρη εξέλιξη είναι και η αποκατάσταση των πεζοδρομίων της Καλλονής και συγκεκριμένα επί της οδού «Βότση» (Μητροπόλεως).

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

2. Δήμος Δυτικής Λέσβου

6 ώρ.  · 🚧Προχωρά με γοργούς ρυθμούς και το έργο πλακόστρωσης εντός του οικισμού των Βασιλικών, με το Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο να επισκέπτεται σήμερα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Αλάνη το χωριό, για να δουν από κοντά τις εργασίες.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.