Συγχαρητήρια στους ιδιώτες

Ευτυχώς που υπάρχουν οι εθελοντές στο χωριό μας. Όλων η συνεισφορά είναι τεράστια στο να λειτουργεί στοιχειωδώς το χωριό μας. Κάποιων όμως η συνεισφορά ξεφεύγει απ’ το μέσο όρο των υπόλοιπων. Όλοι είναι αξιέπαινοι αλλά όσοι δίνουν σημαντική βοήθεια είτε σε έργο είτε σε χρήμα χρήζουν νομίζω ιδιαίτερων ευχαριστιών απ’ την τοπική κοινωνία.

Η σελίδα ως ένα βήμα έκφρασης της τοπικής κοινωνίας πριν λίγες μόλις μέρες βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσει τον Θόδωρο Γ. Κούσκο για τη μεγάλη του προσφορά να ανακαινίσει τις κοινοτικές τουαλέτες με δικά του έξοδα. Στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής πολύ σημαντικές ήταν οι επαφές του Μάκη Κατσιγίνη τόσο με τον δωρητή όσο και με αρμόδια υπηρεσιακά πρόσωπα.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον Γιώργο Βερβέρη ο οποίος “χτύπησε” διπλά. Ύστερα από σχετικό αίτημα μελών του εκκλησιαστικού συμβουλίου διέθεσε φορτωτή, φορτηγό και φυσικά χειριστή για τον καθαρισμό του οικοπέδου ιδιοκτησίας της εκκλησίας μας δίπλα στο σπίτι του Παν. Διαμαντή (Γιανακέλλη). Σήμερα είδαμε να ολοκληρώνεται απ’ τον ίδιο και η τακτοποίηση του πάρκινγκ, το οποίο εδώ και μήνες δεν μπορούσε να καθαρίσει ο Δήμος για διάφορους λόγους (επειδή δεν είχε πετρέλαιο ο τελευταίος). Ύστερα από σχετικό αίτημα της προέδρου ο Γιώργος ανταποκρίθηκε και το αποτέλεσμα το βλέπετε στη φωτογραφία.

Ευτυχώς που υπάρχουν χωριανοί μας όπως οι παραπάνω.

Με την ευκαιρία να προβάλλω και ένα αίτημα που άκουσα να διατυπώνεται τηλεφωνικά προς κάποιον τρίτο μήπως γίνει κατορθωτό να βρεθεί ένα φωτοτυπικό μηχάνημα (έστω και χρησιμοποιημένο) για τις ανάγκες του Νηπιαγωγείου στο οποίο φέτος, που έχει 12 νήπια, τοποθετήθηκαν δυο ξένες νηπιαγωγοί.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Συγχαρητήρια στους ιδιώτες

  1. Ο/Η Black man λέει:

    Γιώργο προχωρά με τα χτυπήματα σου. Βάλε βάσεις !!!!!!!
    Συγχαρητήρια και στο τοπικό συμβούλιο που αποφάσισε να μπει στην διαδικασία να ζητάει την βοήθεια κάποιων που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο μας.

  2. Ο/Η ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΦΕ ΚΑΡΜΑ λέει:

    εγω εχω ενα παλιο μηχανημα και αν θελετε το δινω αλλα αν θελετε μπορω να ανοιγω το μαγαζι που εχω φωτοτυπικο η να μου δινουν οι δασκαλες τις φωτοτυπιες που θελουν να τις βγαζω το απογευμα τηλ .6985718339

  3. Ο/Η Μ.Ε.Κ. λέει:

    Η προσφορά του φίλου Γιώργου Βερβέρη όποτε του ζητήθηκε ήταν άμεση,εντυπωσιακά ”από καρδιάς” και είχε την μορφή τόσο ηθικής και οικονομικής στήριξης ,όσο και διάθεσης μέσων για την επίτευξη στόχων.
    Μπράβο στον φίλο μας Γιώργο ,για την πολύτιμη βοήθεια του.
    Μπράβο και στον φίλο μας Θεόδωρο Γ. Κούσκο που και αυτός με περισσή χαρά και διάθεση ανταποκρίθηκε στην έκλυση της άτυπης ομάδας εθελοντικής προσφοράς του χωριού μας.
    Τα αποτελέσματα πλέον τόσο των συντονισμένων εθελοντικών δράσεων ,όσο και των ατομικών αλλά εξίσου στοχευμένων δράσεων συμπολιτών μας έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και ποιο πολλές γύρω μας.
    Φαίνεται ότι ο σπόρος που έπεσε από την άτυπη εθελοντική ομάδα Βρίσας πριν από είκοσι μήνες βρήκε πρόσφορο έδαφος στο χωριό μας.
    Σίγουρα στο μέλλον τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακότερα αν ενεργούμε περισσότερο ,και μιλάμε λιγότερο.

  4. Ο/Η ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΕΣΣΑΚΗ λέει:

    ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΑΚΙ !ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΑΔΕΙΟ ΠΑΡΤΕΡΑΚΙ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΚΑΛΟ ΧΩΜΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Η 2-3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ Η ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΑΣ ….?…….ΜΠΟΡΕΙΤΕΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΚΑΘΕΝΑΣ ..ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΚΑΛΟ ΧΩΜΑ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΠΟΥΝ …ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ?ΝΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΄’ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ’ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΠΟΛΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΤΕΡΑΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ…ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ …ΒΕΒΑΙΩΣ -ΒΕΒΑΙΩΣ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.