Και άλλη καταγγελία

Εκτός από τον ανώνυμο σχολιογράφο που καταγγέλλει ότι έκοψαν τέσσερις ελιές από το κτήμα του, σήμερα το πρωί ο Αντώνης μου είπε ότι μέσα από το κτήμα του Αβαγιάννη στου “Καφά τα Λαγκάδια” έκοψαν μια μεγάλη διπλή ελιά (δυο αδέλφια) και κάποια μεγάλα κλαδιά (μάνες) από άλλα δέντρα και πήραν τα ξύλα. Μάλιστα ο ίδιος γνωρίζει ποιος είναι ο δράστης.

Το καλύτερο είναι να σταματήσει αυτή η κλοπή και καταστροφή των δέντρων που χρειάστηκαν πολύ κόπο και πολύ χρόνο για να γίνουν (και που δεν είναι καινούριο φαινόμενο) αλλά θα πρέπει και όσοι θίγονται από τέτοιες ενέργειες να το δηλώνουν στην αστυνομία. Μόνο τα σχόλια στα καφενεία ή στο διαδίκτυο σίγουρα δεν λύνουν το πρόβλημα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Και άλλη καταγγελία

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στις 14 /11/ 2021 (14:00) στο ΜΜΕ ΕΜΠΡΟΣ δημοσιεύθηκε ένα άρθρο για το πως οι εξ ανατολών γείτονες προστατεύουν τους ελαιώνες.

    «Προχθές και ενώ η ελαιοσυγκομιδή είναι στο φόρτε της στις απέναντί μας περιοχές του Αδραμυτινού Κόλπου, ο Καϊμακάμης (Έπαρχος) ανακοίνωσε σε συνεργασία με την τοπική Διεύθυνση Γεωργίας αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης για να προστατευτεί η ελαιοπαραγωγή. Έτσι 24 ώρες το 24ωρο ομάδες από αγροφύλακες και Τσανταρμάδες (Στρατοχωροφυλακή) θα περιπολούν στους ελαιώνες για να αποτρέπουν τους κλέφτες να παίρνουν τον καρπό. Όχι παίζουμε!»

    Πόσο πίσω έχουν μείνει οι άνθρωποι ! ακόμα είναι στο να κλέβουν καρπό, και να πληρώνουν αγροφύλακες, που να μας φθάσουν? Εμείς στην ευρύτερη περιοχή έχουμε προχωρήσει πολύ μπροστά, εκτός από καρποκλοπή, κόβουμε τα ξένα ελαιόδεντρα για ξύλα, έχουμε μετατρέψει τους ελαιώνες σε βοσκοτόπια (αιγοπροβάτων και βοοειδών), πετάμε μπάζα στους αγρούς και σύμφωνα με τους διοικούντες δεν χρειαζόμαστε αγροφύλακες, γιαυτό τους καταργήσαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.