Είναι εύλογο ότι χρειάζεται πίεση

Ο Βασίλης Τεντόμας, ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται για το χωριό μας και την πορεία προς την πλήρη αποκατάστασή του, επικοινώνησε με τη ΔΑΕΦΚ (τόσο διάστημα επικοινωνούσε, ως συντονιστής, καθημερινά με τους ανθρώπους, είναι φυσικό να δημιουργηθούν γνωριμίες αλλά και φιλίες) και έγινε κοινωνός της τρομερής πίεσης που υφίστανται οι υπάληλοι εξαιτίας των συνεχών φυσικών καταστροφών που έχουν προκληθεί στη χώρα μας.

Σε ερώτηση του πότε έχει προγραμματιστεί να έρθει στο χωριό η τριμερής επιτροπή που θα εξετάσει τις τελευατίες ενστάσεις για τον αναχαρακτηρισμό κάποιων κίτρινων κτιρίων σε κόκκινα δόθηκε η απάντηση ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει προς το παρόν στον ορίζοντα.

Αν θέλουμε να αξιοποιήσουμε την πληροφορία αυτή που μας έδωσε ο Βασίλης θα πρέπει να βρούμε τρόπο ως τοπική κοινωνία να παρέμβουμε στη ΔΑΕΦΚ με επιχειρήματα και πίεση για την αποδοχή τους. Τον πρωτεύοντα ρόλο οφείλει να αναλάβει ο Δήμος και ας προστρέξουν πολλοί προς ενίσχυση της φωνής του. Ας είναι φορείς, ας είναι κυβερνητικοί ή μη βουλευτές, ας είναι (μην τον …ξεχάσουμε) ο τωρινός συντονιστής. Μόνο έτσι μπορεί να τρέξουν κάποια πράγματα και στο χωριό μας. Εξάλλου δεν είναι πολύς καιρός που αναρτήσαμε στη σελίδα μας την κατάσταση με τα εκατομμύρια που δόθηκαν για τις φυσικές καταστροφές σε ολόκληρη την Ελλάδα απ’ την οποία απουσίαζε παντελώς το χωριό (και η σεισμόπληκτη περιοχή μας).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Είναι εύλογο ότι χρειάζεται πίεση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αυτή η τριμελής μας έχει βγάλει την ψυχή…. Δεν φταίνε στην ΔΑΕΦΚ φταίει ότι οι καταστροφές πολλές και το προσωπικό λίγο…. Κι οι πιέσεις από Βρισα ελάχιστες….Ο καθένας μόνος του δεν κάνει δουλειά…. Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά τον Τεντομα… Αν δεν ήταν κι αυτός…… Επίσης έχει διαδοθεί φήμη ότι σε περίπτωση που γκρεμιστεί το σπίτι τα μπάζα θα παρθούν πλέον με επιβάρυνση του ιδιοκτήτη… Ισχύει… Όποιος γνωρίζει ας μας φωτίσει!

  2. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    Εγώ πάντως αφού γκρέμισα το σπίτι μας στο χωριό και αφού περίμενα άδικα αρκετό καιρό τη τοπική αυτοδιοίκηση να δράσει, ως όφειλε, μάζεψα μόνος μου τα μπάζα πληρώνοντας από τη τσέπη μου όλα τα έξοδα. Όσο για την Πολιτεία ήταν ευγενώς ΑΠΟΥΣΑ όπως θα κάνει και τώρα, γιατί εδώ είναι ΒΡΙΣΑ και δεν είναι δυστυχώς άλλο μέρος με περισσότερες φωνές, πίεση και κύρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.