Ήμασταν καλοί …μαθητές!

Με το από 9 Αυγούστου 2012 έγγραφό του, το οποίο απευθύνεται προς την Ευαγγελία Ψωμά Νικέλλη, ο υπεύθυνος συντονισμού προγράμματος “Γαλάζιες σημαίες” της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, Σεραφείμ Χατζησκάκης, αναφέρεται στον έλεγχο των παραλιών της περιοχής μας (Νυφίδα και Βατερά) που είναι υποψήφιες για γαλάζια σημαία και ο οποίος έγινε με βάση τις φωτογραφίες που στάλθηκαν απ’ τη Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου.

Συγκεκριμένα ύστερα από επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησε εθελοντής επιθεωρητής του προγράμματος στις παραπάνω παραλίες επισημάνθηκαν κάποια προβλήματα ή ελλείψεις και ζητήθηκε η αποκατάστασή τους. Η  επιβεβαίωση για την αποκατάσταση θα γινόταν με βάση φωτογραφίες που θα έστελνε ο υπεύθυνος του προγράμματος.

Με βάση αυτές τις φωτογραφίες στο παραπάνω έγγραφο για μεν τη Νυφίδα επισημαίνονται 2-3 ελλείψεις που δεν είχαν τακτοποιηθεί για δε τα Βατερά αναφέρεται: “Στην Ακτή Βατερά, όπως προκύπτει απ’ το φωτογραφικό υλικό, αποκαταστάθηκαν όλες οι ελλείψεις που επισημάνθηκαν από τον εθελοντή – επιθεωρητή”

Επομένως να ελπίζουμε για του χρόνου!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Ήμασταν καλοί …μαθητές!

  1. Ο/Η ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ λέει:

    Στρατή

    Είμαστε καλοί μαθητές οι Βρισαγώτες, όχι όμως η Δημοτική Αρχή Βουνάτσου και οι σύμβουλοί του!!!!

    Φέτος τα πράγματα ήταν χειρότερα, μας άφησαν και πάλι χωρίς ναυαγοσώστη, αλλά αυτή τη φορά και χωρίς σημαδούρες, πίνακα ανακοινώσεων, σήμανση κ.α.

    Ευτυχώς υπάρχουν άτομα που αγαπάνε τον τόπο και πρόσφεραν εθελοντικά χρήματα, γνώση και εργασία για να έχουμε το αποτέλεσμα που αναφέρεις.

    Υ.Γ. Θα πρέπει από εδώ μέσα να τους ευχαριστήσουμε όλους.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Για να τους ευχαριστήσουμε θα πρέπει να τους γνωρίζουμε. Όπως οι ανοργάνωτοι εθελοντές έβγαλαν μια ανακοίνωση αναφέροντας ποιοί βοήθησαν και πως ο καθένας στις διάφορες δράσεις τους και τους ευχαρίστησαν έτσι και η τοπική αρχή μπορεί να βγάζει κάθε τόσο ανακοινώσεις ευχαριστώντας τα άτομα που με οποιονδήποτε τρόπο βοηθούν τον τόπο μας. Ακόμα και όποιοι ανώνυμα βοηθούν νομίζω ότι θέλουν να δουν καταγεγραμμένη την προσφορά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.