Για τον βιολογικό

Αναγνώστης μας, του οποίου σεβόμαστε την επιθυμία για ανωνυμία, μας μεταφέρει την πληροφορία που έχει από την πηγή για το χρόνο έναρξης των εργασιών στα εσωτερικά δίκτυα της Βρίσας και των Βατερών. Δεδομένου ότι οι όποιες πληροφορίες κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώθηκαν παραθέτουμε και την δική του πληροφόρηση.

Οι εργασίες λέει δεν πρόκειται να αρχίσουν μέσα στη φετινή χρονιά διότι το έργο συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ αλλά και εθνικούς πόρους και οι διαδικασίες είναι πολύ χρονοβόρες.

Επίσης μας ανέφερε ότι η απάντηση σε ερωτήματα κατοίκων των Βατερών αν θα είναι υποχρεωτική η σύνδεση στο δίκτυο του βιολογικού, όταν αυτό ολοκληρωθεί, είναι ότι ασφαλώς θα είναι υποχρεωτική.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Για τον βιολογικό

  1. Ο/Η ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ λέει:

    Με σεβασμό σε κάθε άποψη και γνώμη έχω να πω το εξής :
    Το από που χρηματοδοτείται το έργο είναι κάτι που δεν επηρεάζει το πότε και πώς θα κάνει έναρξη το έργο μέσα στον οικιστικό χώρο της Βρίσας.
    Λόγοι καθυστέρησης της έναρξης υπάρχουν άλλα έχουν να κάνουν με το γεγονός που μας συνέβη την 12-6-2017.
    Σε ότι αφορά την υποχρεωτικότητα της σύνδεσης αυτό δεν προκύπτει από καμιά μελέτη και καμιά εργολαβική σύμβαση. Λαμπρά παραδείγματα της καταστρατήγησης που υποχρεωτικού χαρακτήρα της σύνδεσης είναι όλοι οι βιολογικοί του νησιού με πρώτο και καλύτερο την πόλη της Μυτιλήνης .
    Και μια προσωπική άποψη: Βιολογικό καθαρισμό έχουμε όταν κατασκευαστεί έργο με βάση την νέα τεχνολογία , με δημοπράτηση και εκτέλεση όλων των συνοδευτικών έργων μέσα σε εύλογο χρόνο , με την καθολική σύνδεση των ωφελουμένων -χρηστών , και την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού με τους χρηστούς κανόνες της τέχνης και της τεχνικής .
    Αυτό που πάμε να κάνουμε στα Βατερά και στην Βρίσα και που το ονομάζουμε Βιολογικό καθαρισμό , απέχει παρασάγγες από το να είναι κιόλας .
    Κρατήστε αυτή την γνώμη -άποψη γιατί θα μας χρειαστεί !!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τελικά η ανώνυμη πηγή σας είχε λοιπόν δίκιο για τον χρόνο έναρξης των εργασιών του βιολογικού της περιοχής, παρότι οι απόψεις ως συνήθως διίστανται! Η μονάδα επεξεργασίας των λυμάτων βέβαια στον Αλμυροπόταμο προχωράει, κι ο νοών νοείτω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.