Ένα “αφ’ υψηλού” βίντεο για το χωριό μας (ανανεωμένο)

Ένα βιντεάκι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από drone το οποίο δίνει μια πανοραμική άποψη του χωριού. Η εικόνα που εμφανίζει το χωριό από ψηλά είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που εμφάνιζε το πεζό αλλά πολύ πιο αληθινό βιντεάκι του Λεσβοκλή που είχαμε αναρτήσει πριν λίγες μέρες.

Η καλή εικόνα του χωριού από ψηλά μου θύμισε ένα περιστατικό το καλοκαίρι του 2017 όταν κάποιος -όχι χωριανός -Αυστραλός, που είχε περάσει έξω από το χωριό, κατηγορούσε γνωστούς χωριανούς μας ότι εξαπατούν τον κόσμο με το να λένε ότι το χωριό καταστράφηκε αφού το χωριό παραμένει σχεδόν άθικτο. Όταν την επομένη περπάτησε στους δρόμους του φυσικά άλλαξε άποψη.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τον δημιουργό του βίντεου αυτού και ζητούμε να μας συγχωρήσει που δεν αναφέρουμε το όνομά του. Αν κάποιος το ξέρει ας το ανεβάσει με ένα σχόλιο.

Με βάση το σχόλιο που ακολουθεί μαθαίνουμε ότι το βιντεο δημιούργησε ο Μαργαρίτης Νικέλλης, γιος του Μενέλαου και πρωτοαναρτήθηκε στην ομάδα του fb “όλοι μαζί για τη Βρίσα” που διαχειρίζεται με επιτυχία η αδελφή του Κατερίνα. Τους ευχαριστούμε και τους δυο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ένα “αφ’ υψηλού” βίντεο για το χωριό μας (ανανεωμένο)

  1. Ο/Η Νικελλη Κατερινα λέει:

    Καλησπέρα σας.
    Το βίντεο οπως γνωρίζετε το εχω ανεβάσει εγώ στο γκρουπ “Ολοι μαζί για την Βρισα” οπου και αναφέρεται οτι ο δημιουργος του είναι ο αδερφος μου Μαργαριτης Νικελλης.
    Σας ευχαριστώ πολυ,
    Νικελλη Κατερίνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.