Για την αντιμετώπιση ενός κοινωνικού προβλήματος

Η συγχωριανή μας Αθανασία Παράκοιλα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τους παλιούς λογαριασμούς της ύδρευσης (πριν το 2015).

Ο Δήμος το ποσό των οφειλών της το “έστειλε” στο Δημόσιο Ταμείο και αυτό μαζί με τόκους και προσαυξήσεις ανέρχεται σε 5.000 περίπου €. Ζητεί να υπαχθεί σε μια ρύθμιση αφού αφαιρεθούν οι προσαυξήσεις ώστε να γίνει φορολογικά ενήμερη και να μπορέσει να συνεχιστεί κανονικά η οικονομική (και όχι μόνο ) ζωή της αλλά από το Δήμο -εδώ και πολλούς μήνες – της απαντούν ότι αναμένεται μια νομοθετική ρύθμιση.

Η παράκληση της να αναρτήσουμε το πρόβλημα της (το οποίο ελπίζω να αποτυπώσαμε σωστά) δεν έχει σχέση με την ουσία του και το περιεχόμενό του. Απλά από το Δήμο ενημερώθηκε ότι είναι πολλά τα άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα. Επιζητεί μέσα από την ανάρτηση αυτή να επικοινωνήσουν μαζί της τα άτομα που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ώστε να συντονίσουν τις ενέργειες τους μήπως και καταφέρουν να βρεθεί μια λύση που θα λύσει και τα χέρια τους.

Το τηλέφωνο για την επικοινωνία είναι 6972094391

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.