Από τον Βαγγέλη Βαληλή

Έχει περάσει ένας μήνας που σίγησαν οι ήχοι της καθημερινότητας εικοσιοκτώ ετών. Εικοσιοκτώ χρόνια αφοσίωσης, εντατικής δουλειάς, ειλικρίνειας και συνέπειας στον πελάτη. Η απόφαση ήταν αποτέλεσμα ψυχικής-ψυχολογικής ανάγκης, ύστερα από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τον τόπο μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα τεράστιο ευχαριστώ και ταυτόχρονα για ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλους εσάς που μας στηρίξατε, μας βοηθήσατε και μας εμπιστευτήκατε τόσα χρόνια!!Θα θέλαμε επίσης να ζητήσουμε συγγνώμη απο εσάς  που τυχόν υπήρξαν προστριβές και παρεξηγήσεις, αλλά όλα αυτά είναι ανθρώπινα, και πιστεύουμε ότι συμβαίνουν στις επαγγελματικές σχέσεις….

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε υγεία και ευημερία σε όλους, ομόνοια, αλληλεγγύη, θετική σκέψη για να ξαναγίνει το χωριό και πάνω απ’ όλα στήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη πιο πολύ από ποτέ!!!

Σας ευχαριστούμε και πάλι.

Με εκτίμηση οικ. Ευαγγέλου Βαληλή.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.