Παρέμβαση από τον Γιώργο Γεωργή

Επί τη ευκαιρία της νέας χρονιάς εύχομαι στους απανταχού Βρισαγώτες να είναι καλύτερη από την φετινή, με υγεία και ευημερία.
Στους νέους εύχομαι επί πλέον προκοπή σε ότι καταπιάνονται και καλή σταδιοδρομία.
Στους ηλικιωμένους …ανώδυνα και ειρηνικά τα τέλη.
Θα ήθελα όμως να επισημάνω κάτι που μας λείπει και δεν εξαρτάται από την έλευση του καινούργιου χρόνου ούτε αποχτιέται με ευχές μόνο.
Μας λείπει η αλληλεγγύη και δυστυχώς δεν νοιαζόμαστε όσο θα έπρεπε για το χωριό μας. Φοβάμαι ότι η αδιαφορία σε πολλά θέματα περισσεύει.
Τα μεγάλα προβλήματα που η επίλυση τους θα έπρεπε να μας απασχολεί παραμερίζονται και οι λύσεις τους έχουν βαλτώσει.
Γνώμη μου ότι θα έπρεπε να συσταθεί μια ομάδα που θα ασχοληθεί, θα αξιολογήσει και θα δώσει προτεραιότητα στα σημαντικά και πιο επείγοντα που θα έχουν και την αποδοχή της πλειοψηφίας, κατά το δυνατόν, των απανταχού Βρισαγωτών.
Η ομάδα αυτή με μπροστάρηδες τους εκλεγμένους άρχοντες, όλοι μαζί, με σύμπνοια, τεκμηριωμένα, θα πρέπει να διεκδικήσει με πάθος και στεντόρεια φωνή την επίλυση τους απευθυνόμενη προς όλους τους αποδέκτες όλων των βαθμίδων.
Θα διεκδικήσουμε πράγματα και θα ζητήσουμε ρεαλιστικές λύσεις για ένα τόπο που χτυπήθηκε βάναυσα από τον σεισμό αλλά έχει πολλές προοπτικές και δυνατότητες να ακμάσει και να  διακριθεί.
Αν αδιαφορήσουμε για άλλη μια φορά μπορεί ο καθένας μας να έχει την υγεία και την ευημερία, που του εύχομαι ολόψυχα, αλλά ο μεγάλος ασθενής θα είναι το χωριό μας.
Και ας μην ξεχνάμε ότι η «υγεία και ευημερία» του αντανακλά σε όλους μας.
             
           Γιώργος Γεωργής

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.