Ενημέρωση από την Κοινότητα

Κοινότητα Βρίσας.

Ενημερώνουμε και ευχαριστούμε.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δώρων για τα παιδιά του χωριού μας παρουσία του προέδρου της κοινότητας κυρίου Παρακοιλα Ευστράτιου και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου κυρίων Αποστολή Απόστολο, Καλατζη Ευστράτιο και της κυρίας Νικέλλη Δέσποινας επίσης της διευθύντριας του δημοτικού σχολείου κυρίας Νικέλλη Μυρσίνης και της κυρίας Κρικλανη Κωνσταντίνας εκπροσώπου του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Τυχεροί ήταν οι παρακάτω μαθητές.

Νταουχαν Κρίστινα (νήπιο) Ποδήλατο.

Παπαδόπουλος Παναγιώτης( Α’ δημοτικού) ταμπλετ.

Κατσάνης Χρήστος( Β’ δημοτικού) ταμπλετ.

Βερυκακης Ηλίας (Γ’ δημοτικού) ταμπλετ.

Παππάς Παναγιώτης (Δ’ δημοτικόυ) ταμπλετ.

Τρουνγκος Λέοναρντ ( Ε ‘δημοτικου) ταμπλετ.

Τριανταφύλλου Κώστας (ΣΤ’ δημοτικού) ταμπλετ.

Νταουτης Κων/νος (γυμνάσιο) ποδήλατο.

Καλαγάνη Μαρία( λυκείο) ταμπλετ.

Τα ποδήλατα είναι προσφορά από την Κοινότητα Βρίσας ενώ τα ταμπλετ προσφορά του κυρίου Παναγιώτη Γομοπουλου τον οποίο ευχαριστούμε που για ακόμη μια φορά και μάλιστα με δική του πρωτοβουλία έδωσε χαρά στα παιδιά του χωριού μας. Του ευχόμαστε χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και ευελπιστούμε φέτος το καλοκαίρι να είναι πάλι κοντά μας στα όμορφα Βατερά.

Σημείωση σελίδας: Μια πολύ καλή εκδήλωση στο πνεύμα των ημερών. Εξαιρετική η επιλογή να κληρωθούν τάμπλετ, ιδιαίτερα αν συνεχιστεί η τηλεκπαίδευση, είτε αυτή έγινε από τον δωρητή είτε από το τοπικό συμβούλιο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.