Ελλειπής ενημέρωση

Διαβάσαμε τον τίτλο στο “stonisi” “ξεκινά ο βιολογικός στον Πολιχνίτο” και απ το κείμενο πληροφορούμαστε ότι υπογράφτηκε η σύμβαση για τον βιολογικό καθαρισμό Πολιχνίτου-Βρίσας-Βατερών.

Το έργο του βιολογικού περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο τα δίκτυα στους οικισμούς, τα εξωτερικά δίκτυα και την κεντρική μονάδα επεξεργασίας των λυμάτων.

Το εξωτερικό δίκτυο από τον Πολιχνίτο προς την κεντρική μονάδα (τουλάχιστον εκεί που διασχίζει τον επαρχιακό δρόμο) , καθώς και το εσωτερικό στον Πολιχνίτο έχουν ολοκληρωθεί. Το δίκτυο με το οποίο, από τη Βρίσα, θα τροφοδοτεί με νερό την κεντρική μονάδα έχει γίνει

Να υποθέσουμε ότι η σύμβαση που υπογράφτηκε αφορά την κεντρική μονάδα;

Όσον αφορά τα καθ’ ημάς, στο χωριό και στα Βατερά. Για τη Βρίσα φυσικά δεν γίνεται λόγος όσο διαρκεί η ανοικοδόμηση να γίνει το εσωτερικό δίκτυο . Για τα Βατερά τί γίνεται; Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν με ένταση πληροφορίες ότι το Νοέμβριο -που μας πέρασε- θα άρχιζε το έργο στον παραλιακό δρόμο. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος προγραμματισμός. Μπορούμε να τον μάθουμε ή …δεν επιτρέπεται!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ελλειπής ενημέρωση

  1. Ο/Η ΣΙΓΙΩΡΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    Η κεντρικη μοναδα επεξεργασιας που θα γινει;Τα λυματα μετα απ αυτην θα χυνονται καπου;Επιπτωσεις περιβαλοντολογικες απο αυτα;Μηπως χρειαζεται μια ανοιχτη συγκενρωση για να μας ενημερωσει καποιος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.