Ενημέρωση για το δρόμο Σταυρού- Αμπελικού

Από ανάρτηση στο fb

Θεόδωρος Βαλσαμίδης

4 ώρ.  Την κήρυξη της απαλλοτρίωσης για το έργο «Βελτίωση επαρχιακής οδού Αμπελικού – Σταυρού» αποφασίσαμε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.Ένα βήμα ακόμη για ένα σημαντικό έργο για τη νότια Λέσβο, το έργο της κατασκευής του νέου οδικού άξονα Αμπελικό – Σταυρός συνολικού μήκους 8,7 χλμ, το οποίο θα ενώσει την περιοχή των Βατερών, της Βρίσας & του Πολιχνίτου με την ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου.

Μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2009 ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου με την ανάθεση της μελέτης του έργου, με αγώνα 10 ετών για εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις και με την εξασφάλιση 12.000.000 € από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που πετύχαμε το 2018, πρέπει πλέον να φθάσει σε αίσιο τέλος.

Εύχομαι οι διαδικασίες να προχωρήσουν γρηγορότερα και να οδηγηθούμε το συντομότερο στην δημοπράτηση του έργου.Θ. Βαλσαμίδης

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.