Ενδιαφέρουσα ενημέρωση

ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Με αφορμή τα πολλά κρούσματα, που έχουμε στο νησί μας και ιδίως στην πρωτεύουσα και τα οποία έχουν αυξητική τάση, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Όπως γνωρίζετε η νόσος αυτή είναι πολύ σοβαρή, ακόμα και όταν νοσήσει κάποιος ήπια αφήνει κατάλοιπα στα εσωτερικά όργανα όπως στην καρδιά, στα νεφρά, στους πνεύμονες, στο συκώτι κλπ

Απώτερος σκοπός όλων μας είναι να μην προσβληθούμε από τον κορωνοϊό. Ως γνωστόν η περιφέρεια Πολιχνίτου δεν έχει κρούσματα μέχρι στιγμής. Για να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού στον τόπο μας καλό θα είναι εκτός από την εφαρμογή των οδηγιών του κράτους (χρήση μάσκας, συχνό πλύσιμο χεριών, αποστάσεις κλπ) να αποφεύγεται η μετάβαση στην πόλη της Μυτιλήνης, η οποία έχει πολλά φορτία ιού, τουλάχιστον για ένα μήνα, εκτός από επείγοντα περιστατικά υγείας. Επίσης να αποφεύγουμε την φιλοξενία ατόμων, προερχομένων από την Μυτιλήνη, όσο σκληρό κι αν είναι, καθότι πάνω από όλα προέχει η ΥΓΕΙΑ και η ΖΩΗ!!!

Θεολόγος Νικέλλης

ιατρός

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.