Για τα σκουπίδια

Πριν από καιρό είχε ανακοινωθεί ότι τα σκουπίδια στο χωριό θα μαζεύονται Τρίτη και Πέμπτη. Ύστερα από αντιδράσεις με το αιτιολογικό ότι από Πέμπτη μέχρι Τρίτη είναι πολλές οι μέρες και θα μαζεύονται πολλά  σκουπίδια τα οποία θα αλλοιώνονται αποφασίστηκε και πάλι να ισχύσει το δίδυμο Δευτέρα-Πέμπτη.

Πριν από λίγες μέρες είχαμε αναφέρει το πρόβλημα που δημιουργείται στα Βατερά κάθε Δευτέρα απ’ τους υπερχειλισμένους κάδους των σκουπιδιών εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών τα Σαββατοκύριακα. Αποφασίστηκε λοιπόν το πρωί της Δευτέρας να περνάει το σκουπιδιάρικο πρώτα απ’ τον κεντρικό δρόμο των Βατερών.

Σήμερα Τρίτη το πρωί (δεν ξέρω τι εικόνα είχε ο παραλιακός δρόμος) οι κάδοι στο δρόμο του Αγίου Ευσταθίου απ’ το πηγάδι και κάτω ήταν ξέχειλοι και ο γύρω χώρος γεμάτος σκουπίδια αλλά και στο χωριό επικρατούσε η ίδια ακριβώς κατάσταση. Ίσως το ανθρώπινο δυναμικό και τα αυτοκίνητα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού. Αν υπήρχαν όμως περισσότεροι κουβάδες δεν θα δημιουργούταν το πρόβλημα τουλάχιστον στην έκταση που το βλέπουμε σήμερα. Αλλά ξέχασα ο Δήμος δεν έχει χρήματα!!! Το εμπεδώσαμε!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για τα σκουπίδια

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κε ΣΤΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ”….!!!
    ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ…..
    ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ.
    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ , ΑΠΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ….ΣΚΕΠΤΕΤΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ…..ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ “ΑΝΘΡΩΠΙΑ”……ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕ….!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.