Επιτέλους μας θυμήθηκε!

Όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή στην Αθήνα έφτασε σήμερα στη Μυτιλήνη ο “περιλάλητος” συντονιστής που μήνες ακούμε αλλά δεν βλέπουμε. Σύμφωνα με την πηγή μας θα επισκεφθεί το γραφείο της ΔΑΕΦΚ για να ενημερωθεί(!) και στη συνέχεια θα επισκεφθεί και το χωριό μας.

Όπως είπε στην “πηγή” μας λυπάτε διότι τα μέτρα για τον κορωνοϊό τον εμποδίζουν να πραγματοποιήσει μια συγκέντρωση των κατοίκων για να ακούσει τα προβλήματά τους αλλά θα περάσει με το αυτοκίνητο (της Περιφέρειας) στους δρόμους του χωριού και των Βατερών όπου μπορεί ατομικά να τον συναντήσει όποιος έχει κάποιο πρόβλημα για να τον ενημερώσει.

Υπολογίζουμε ότι το νωρίτερο που μπορεί να έρθει στο χωριό θα είναι κατά τις 1.00.

Εμείς απλά λέμε ευτυχώς που δεν μπορεί να κάνει συγκέντρωση κατοίκων!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Επιτέλους μας θυμήθηκε!

  1. Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

    Παρακάλεσα την κα Κατερίνα Καπτανή να φτιάξει ένα ταψί πλατζέτα ,από αυτή ην ωραία που μας φτιάνει κάθε φορά στις συναθροίσεις της Βιβλιοθήκης , να την προσφέρουμε αύριο στο συντονιστή έστω και από απόσταση

  2. Ο/Η Θεωρώ λέει:

    Θα ήταν πολύ λογικό αν όψη πανδημίας να ανοίξει ένα προφίλ μέσω διασυκτιου ώστε ο καθένας να καταχωρει τις απορίες του σχετικά με το πρόβλημα του και να μπορεί να απαντάει ο καινούργιος συντονιστής …δεν βρίσκω άλλη οδό !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.