Για το Κ.Υ. Πολιχνίτου

Ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Αλάνη (δημοσιευμένη στο fb)

Σχετικά με την επαναλειτουργία του Κ.Υ Πολιχνίτου, σας γνωρίζω ότι αυτό έχει απολυμανθεί και παραμένει κλειδωμένο. Επομένως κανένας δεν μπορεί να το λειτουργήσει ή έστω να μπει μέσα, χωρίς την έγκριση και τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών ( Επιτροπή λοιμώξεων, ΕΟΔΥ, ΔΥΠΕ).
Αναμένονται σύντομα οι αποφάσεις των προαναφερομένων υπηρεσιών. Έως τότε η Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου θα εξυπηρετείται από το ΕΚΑΒ στο τηλέφωνο 166.
Επίσης, λόγω του ότι δεν υπάρχουν στον Πολιχνίτο ιδιώτες ιατροί, εάν κάποιος επιθυμεί οικειοθελώς να εγκατασταθεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό του βοηθώντας την υπάρχουσα κατάσταση, είμαι στη διάθεσή του να παρέχω τον ανάλογο χώρο μέχρι την επαναλειτουργία του Κ.Υ Πολιχνίτου.
Με την ευκαιρία αυτή σας γνωρίζω ότι αύριο θα γίνει σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Μιχάλη Ρούσση, απολύμανση στον Πολιχνίτο και προγραμματίζεται και για τα άλλα χωριά της Δημοτικής Ενότητας.

Πολύ σημαντική και η απάντησή του σε σχετική ερώτηση:

Τest δεν έχουν κάνει οι υπάλληλοι,αλλά έχουν περάσει 8 ημέρες από την τελευταία επαφή που είχαν με την νοσούσα,χωρίς,ευτυχώς, να έχει εκδηλώσει κανείς συμπτώματα

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.