Δυσκόλεψαν τα πράγματα

Ύστερα απ’ την επιβεβαίωση ότι η νοσηλεύτρια των κέντρων υγείας Καλλονής και Πολιχνίτου είναι θετική στον κορωνοϊό είναι μεγαλύτερη η ανησυχία και η αβεβαιότητα στην περιοχή μας.

Η συγκεκριμένη είχε έρθει σε επαφή με πολλά πρόσωπα και χώρους στην περιοχή μας. Το γεγονός αυτό προβληματίζει για το αν υπάρχουν κρούσματα και στα μέρη μας. Γίνεται επομένως ακόμα πιο αναγκαίο το κλείσιμο στο σπίτι και η αποφυγή κάθε επαφής. Όλοι είμαστε εν δυνάμει φορείς του ιού. Αν έχει διασπαρεί ο ιός στην περιοχή μας είναι πολύ εύκολο να μολυνθούμε αν δεν τηρούμε τις οδηγίες που έχουν δοθεί.

Ήδη έχει κλείσει (για μια βδομάδα λένε) το Κ.Υ. Πολιχνίτου.

Υπάρχει και μια ασάφεια σχετικά με το συνολικό αριθμό κρουσμάτων στο νησί μας. Όπως τους μετράμε εδώ είχαμε 4 μέχρι χτες και δυο σήμερα, 6 συνολικά. Σε ανακοίνωση όμως του υπουργείου με στοιχεία μέχρι στις 3.00 το μεσημέρι χτες (άρα χωρίς τα δυο τελευταία κρούσματα) είχαμε 8 κρούσματα στο νησί. Άρα είμαστε στο 10;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.