Μια διέξοδος στην κλεισούρα!

Μια ακόμα διέξοδο στην μονοτονία και την ανία της κλεισούρας στην οποία μπήκαμε χωρίς να το περιμένουμε μας δείχνει η Κατερίνα. Ας πιάσουμε όλα τα άλμπουμ με φωτογραφίες, ιδιαίτερα με παλιές φωτογραφίες, και ας θυμηθούμε τί είχαμε, τί χάσαμε.

Ιδιαίτερα αν στο σπίτι υπάρχουν και παιδιά ας δούμε τις φωτογραφίες μαζί τους. Κάθε μια θα μας δίνει το κίνητρο για να διηγηθούμε και μια ιστορία, μια συνήθεια που σήμερα έχει εκλείψει, ένα εργαλείο ή σκεύος που έχει παραμεριστεί, ένα έθιμο που ξέφτισε, ένα βάσανο που ξεπεράστηκε.

Αν θέλετε μπορείτε να μας στείλετε για να δημοσιεύσουμε τέτοιες φωτογραφίες με επεξηγηματικά σχόλια μαζί ή σκέτες. Θα είναι και για τους λοιπούς αναγνώστες μας ένα ευχάριστο διάλειμμα και μια αφορμή για αναδρομή στο παρελθόν.

Σήμερα παραθέτουμε δυο επίκαιρες φωτογραφίες της Κατερίνας Γεωργή.

Εδώ ποιοί και πότε;
Η Κατερίνα
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Μια διέξοδος στην κλεισούρα!

  1. Ο/Η Γεωργή Κατερίνα λέει:

    Στην πάνω φωτογραφία και ας με συγχωρέσουν οι αγαπημένοι μου φίλοι γιατί την έστειλα χωρίς την άδεια τους παίρνοντας την όμως από παλιό περιοδικό του Αντίλαλου, δηλαδή είχε δημοσιευτεί, είναι τα δίδυμα αδέρφια Ελεονώρα και Παναγιώτης, Λώρα και Μπάνος για μένα Ταξείδη. Μάλλον στην έκτη δημοτικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.