Κακομελέτα …κι έρχεται!

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ εδώ δημιουργήθηκε οξύτατο πρόβλημα με την υδροδότηση της Σκάλας Πολιχνίτου. Για μια βδομάδα περίπου ολόκληρη η περιοχή έμεινε χωρίς νερό. Αιτία ένα πρόβλημα στο αντλητικό συγκρότημα της μιας και μοναδικής γεώτρησης που υπάρχει. Όπως προκύπτει απ’ το δημοσίευμα δεν υπάρχει εναλλακτική γεώτρηση.

Φυσικά τέτοια εναλλακτική γεώτρηση δεν υπάρχει ούτε στα Βατερά και βέβαια ούτε στο χωριό. Αν δημιουργηθεί πρόβλημα σε κάποια απ’ αυτές θα τρέχουμε και δεν θα προλαβαίνουμε. Και καλά το πρόβλημα να είναι αντιμετωπίσημο σε κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Αν υπάρξει πρόβλημα στην ίδια την γεώτρηση και όχι στην αντλία; Έχουμε δει ότι το τοπικό συμβούλιο με έγγαφό του ζήτησε να αντιμετωπισθεί έγκαιρα το πρόβλημα. Άκουσα ότι επρόκειτο να γίνει νέα γεώτρηση δίπλα στην υδατοδεξαμενή των Βατερών αλλά δεν …βλέπουμε κίνηση.  Ας ελπίσουμε και πάλι στο …χέρι του Θεού!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.