Σημαντική η συμμετοχή

Σημαντική είναι η συμμετοχή των χωριανών μας στις κινητοποιήσεις που κυριαρχούν στη ζωή όχι μόνο στο νησί αλλά και πολύ ευρύτερα.

Από χτες αρκετά άτομα είχαν συμμετάσχει σε όλες τις φάσεις των κινητοποιήσεων χωρίς να υπολογίσουμε και τους χωριανούς μόνιμους κάτοικους της Μυτιλήνης. Σήμερα, μετά τη χτεσινή γενική συνέλευση, ακόμα περισσότεροι -εκμεταλλευόμενοι και την απεργία που είχε και στο χωριό εξαιρετική συμμετοχή- έφυγαν για να ενωθούν με τους υπόλοιπους στα σημεία της μεγάλης έντασης.

Αργότερα θα μάθουμε τις εντυπώσεις που αποκόμισαν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Σημαντική η συμμετοχή

  1. Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

    Με πλήρη επίγνωση των λόγων μου δηλώνω κατηγορηματικά ότι σήμερα αισθάνθηκα τέτοια ντροπή που προβληματίστηκα για όσα μας δίδαξαν στα σχολεία για το γένος των ανθρώπων και η ορθόδοξη θρησκεία μας περί αγάπης και άλλα τινά.
    Πιτσιρικάδες των ΜΑΤ μικρότερης ηλικίας από το γιό μου να μας αποκαλούν τουρκόσπορους και ότι θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας εκεί γιατί δεν είμαστε Έλληνες ,να βρίζουν τους νεκρούς γονείς μας και να σπάνε αυτοκίνητά μπροστά μας χωρίς κανέναν ενδοιασμό με το μισθό που παίρνουν αφού με έχει ξεζουμίσει η πολιτεία εμένα
    Θλίβομε γ αυτήν την κατάντια και είμαι υπερήφανος που δεν είμαι Έλληνας κατά τις δικές τους απόψεις – ιδεολογίες. Να τους χαιρόμαστε καθώς και αυτούς που τους οδηγούν εκεί

  2. Ο/Η Ζαφειριου Δ λέει:

    Ειναι ακριβώς ετσι..αναίτιο βρισίδι που σε βγάζει απο καθε λογική σκεψη….προσπαθουν να σε κάνουν εχθρό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.