Η ταλαιπωρία του …ΕΟΠΥ

Πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία του κόσμου για να γράψει φάρμακα και εξετάσεις. Τα φάρμακα τα γράφει και ο αγροτικός γιατρός ενώ τις εξετάσεις μόνο στο Κέντρο Υγείας. Και στις δυο περιπτώσεις οι ουρές είναι ατέλειωτες. Αν το αγροτικό ιατρείο ήταν ανοιχτό κάθε μέρα ή έστω 4 φορές τη βδομάδα -όπως γινόταν παλιότερα- δε θα υπήρχε πρόβλημα. Άκουσα ότι το καλοκαίρι θα έρχεται αγροτικός γιατρός 2 φορές μόνο τη βδομάδα!!!

Όπως παλιά στις βρύσες έβαζαν στη σειρά τα δοχεία για να πάρουν νερό έτσι τώρα τοποθετούν τις τσάντες με τα βιβλιάρια υγείας στην πόρτα του ιατρείου για να πάρουν σειρά. Το περίφημο “νιμπέτ” σε …νέα έκδοση!!!

Στο κέντρο υγείας πρέπει να αφιερώσεις μια μέρα για να καταφέρεις να γράψεις τις εξετάσεις αν φυσικά έχει καλή διάθεση το …σύστημα γιατί συχνά-πυκνά πέφτει!

Γι αυτό όσοι προγραμματίζετε να μας έρθετε κάντε πρώτα τις εξετάσεις σας, προμηθευτείτε τα φάρμακα σας για ένα μήνα και με το καλό να σας δεχτούμε…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.