Διευκρίνηση και …συγνώμη

Μια πλαστογραφία ονόματος με οδήγησε στο να βγάλω λαθεμένο συμπέρασμα και να οδηγήσω τη σκέψη των αναγνωστών σε λάθος κατεύθυνση.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που από ένα άγνωστο σε μένα ονοματεπώνυμο κατατίθεται σχόλιο στη σελίδα μας και μάλιστα καταγγελτικό. Τα σχόλια αυτά δεν αναρτώνται. Πάντα όμως υπάρχει ενδόμυχα ο προβληματισμός μήπως το πρόσωπο είναι υπαρκτό και η απόρριψη του σχολίου το προσβάλει. Θέλησα για τούτο να δημοσιοποιήσω την ύπαρξη του σχολίου και να ζητήσω την επιβεβαίωση του προσώπου. Δεν αρκέστηκα όμως σ’ αυτό αλλά περιέγραψα και το περιεχόμενό του, ότι δηλαδή αναφέρονταν σε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου.

Ο “Γεώργιος Μπουλουμπασης καθηγητής ΑΠΘ φίλος της Βρίσας” επανήλθε με νέο σχόλιο, χωρίς να προσθέσει τη διεύθυνση του email του επιβεβαιώνοντας έτσι ότι πρόκειται για πλαστογραφία ονόματος. Διευκρίνισε όμως ότι δεν αναφέρεται σε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου της Αθήνας αλλά σε μέλος άλλου φορέα.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ζητήσω συγνώμη από το Σύλλογο της Αθήνας και από κάθε μέλος του ΔΣ προσωπικά διότι αναίτια γι αυτούς έριξα μια σκιά σε βάρος τους.

Με την ευκαιρία διευκρινίζουμε ότι όποιος θέλει να καυτηριάσει κάτι που κατά την άποψή του δεν είναι σωστό να έχει το θάρρος της γνώμης και να το κάνει επώνυμα. Όταν πιστεύουμε στην ορθότητα αυτού που λέμε να μην κρυβόμαστε στην ανωνυμία ή ακόμα χειρότερα στην πλαστογραφία.

Κάθε επώνυμο σχόλιο με ονοματεπώνυμο που δεν είναι ευρέως γνωστό στους χωριανούς μας για να δημοσιευτεί θα πρέπει να συνοδεύεται από τη διεύθυνση του email για επαλήθευση.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.