Η εκδήλωση του SHOTOKAN KARATE

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση του Συλλόγου με τη λήξη της φετινής περιόδου. Σε ένα κατάμεστο Πολύκεντρο έγινε επίδειξη μοντέρνων χορών και τεχνικών του αθλήματος.

 

Το εισαγωγικό βιντεάκι (της Γεωργίας Πατατούκου Παπουτσή) πολύ επιτυχημένο. Η δομή και η οργάνωση της όλης εκδήλωσης (κάτω απ’ την επίβλεψη της προπονήτριας Φραντζέσκας Στρατούλη εξαιρετική. Τα παιδιά έδειχναν πως ότι μας παρουσίαζαν το ζούσαν με πάθος.

Μοναδικό μελανό σημείο της εκδήλωσης η εγκληματική επίδειξη (από σχολή της Μυτιλήνης που είχε προσκληθεί χωρίς να είναι γνωστό επακριβώς το περιεχόμενο της επίδειξης) -τάχατες- άμυνας σε επίθεση με μαχαίρι. Ήταν μάλλον επίδειξη επίθεσης παρά άμυνας και εύχομαι να μην προσπαθήσουν παιδάκια που παρακολουθούσαν να το επαναλάβουν.

Η ενασχόληση των παιδιών με αθλήματα είναι σήμερα κάτι περισσότερο από αναγκαία. Όποιο άθλημα εκφράζει το κάθε παιδί. Και είναι πολύ καλό για την περιοχή μας που υπάρχει εδώ μια τέτοια σχολή και δεν χρειάζεται να μετακινούνται τα παιδιά, όπως γίνεται σε πολλά μέρη του νησιού μας. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.